عثمان محمدپرست استاد دو تار ايران در گفتگو با خبرنگار موسيقي" مهر" در مشهد ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت : موسيقي سنتي ايران و بويژه موسيقي مقامي در جهان از جذابيت بالايي برخوردار بوده و طرفداران بسياري دارد اما متاسفانه در ايران با وجود حرف هاي زيادي كه در رابطه با تقدير اين نوع موسيقي گفته شده در عمل بهاي كمي به آن داده مي شود.
وي ضمن تاميد بر معرفي هر چه بيشتر موسيقي مقامي به مردم تصريح كرد : مهمترين شكل معرفي موسيقي مقامي از طريق صدا و سيما و نمايش تصوير نوازندگي نوازندگان است تا بيننده هم با ساز و هم با شيوه نوازندگي آن آشنا شوند كه البته تاكنون به اين امر توجهي نشده است و صداي بدون تصوير هم هيچ جذابيتي ندارد .
محمدپرست در رابطه با چگونگي شركت در برنامه هاي مختلف اظهار داشت : به من دكتراي موسيقي درجه استادي اهداء شده است و در بيشتر برنامه ها و جشنواره هاي موسيقي دعوت مي شوم ولي حضور در آن برنامه ها از نظر من اهميت زيادي ندارد چرا كه من راه خودم را رفته ام و بايد جوانان علاقمند ، با استعداد و تازه كار را به ميدان دعوت نمود تا تشويق شوند و براي پيشرفتشان تلاش بيشتري كرد.
عضو جامعه ياوري خراسان در ادامه خاطر نشان ساخت : من دعوت براي شركت در هر برنامه اي را نمي پذيرم چرا كه براي هيچ برنامه اي دستمزد قبول نمي كنم و همه چيز بستگي به نظر خودم دارد . من سازم را در راه خير به صدا در مي آورم و تا كنون هم توانسته ام در ساخت 230 مدرسه كمك كنم.
استاد دوتار ايران در پايان از حذف صحنه هاي دوتار نوازيش در فيلم سينمايي فردا كه در ايام نوروز از تلويزيون پخش شد انتقاد كرد و افزود : من با بازي در فيلم فردا قصد انتقال فرهنگ ايران به ژاپن را داشتم ، اما صحنه هاي دوتار نوازي در آن حذف شد ، غافل از اينكه دوتار ساز عرفان است و نواي آن در هر شرايطي مطلوب مي باشد .
نظر شما