به گزارش خبرگزاري مهر، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي به مناسبت روز جهاني غذا توصيه هايي جهت تغذيه صحيح كودكان به شرح زير ارائه كرد:
قبل از آماده كردن غذا و بعد از پايان كار دستها را با آب و صابون بشويد و هر بار كه كهنه كودك را عوض مي كنيد و يا دستشويي ميرويد حتماً دستها را با آب و صابون شسته و اگر دستها زخمي هستند قبل از تهيه غذا محل زخم را ببنديد.
دراين اطلاعيه توصيه شده است: بهتر است غذاي كودك براي هر وعده تازه تهيه شود و فاصله بين وقتي كه غذاي كودك پخته مي شود تا زماني كه به كودك غذا داده مي شود طولاني نباشد چون در فاصله اي كه غذا سرد مي شود احتمال دارد ميكروبها در غذا تكثير شوند.
همچنين غذاهاي باقيمانده را سريعا خنك كنيد و در ظرف در بسته در داخل يخچال نگهداري كنيد چون نگهداري غذا در دماي اتاق باعث فاسد شدن غذا مي شود.
همچنين در اطلاعيه وزارت بهداشت تصريح شده است: غذاهاي اضافي را قبل از مصرف مجدد حرارت دهيد بطوري كه تمام قسمتهاي غذا داغ شود، در اين صورت آلودگي احتمالي و ميكروبها از بين مي رود، پس از يكبار حرارت دادن غذاي اضافي، باقيمانده آن را دور بريزيد.
در اين اطلاعيه توصيه شده است: براي نوشيدن و تهيه غذا، آب پاكيزه مصرف كنيد زيرا كودكان نسبت به آلودگي آب حساس و آسيب پذير هستند و آب مصرفي كودكان زير يكسال را حتماً بجوشانيد.
در اين اطلاعيه بر استفاده از مواد غذاي پاستوريزه تاكيد شده و آمده است تا حد امكان شير، ماست، كشك و بستني پاستوريزه مصرف كنيد و در صورتي كه به مواد غذايي پاستوريزه دسترسي نداريد قبل از مصرف حتماً شير و كشك را بجوشانيد و هنگام خريد مواد غذايي به تاريخ توليد وانقضا توجه كنيد.
نظر شما