يوسف آرمودلي درگفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت : با توجه به اينكه مصرف برق همگام با رشد جمعيت وتوسعه اقتصادي ، اجتماعي و صنعتي سالانه 10 درصد در كشور افزايش مي يابد و برق زير بناي اين توسعه است درنتيجه دستيابي به چرخه سوخت هسته اي مي تواند زير بناي اين توسعه را تقويت كند .
وي افزود : هم اكنون نيروگاههاي توليد كننده برق در كشور با سوخت فسيلي كار مي كنند درصورتي كه اين منابع فسيلي از ارزش بسياري در بازارهاي جهاني انرژي برخوردار هستند. برهمين اساس، مي توان گفت كه دستيابي به چرخه سوخت هسته اي مي تواند از نياز ما به سوخت هاي هسته اي بكاهد و بر توليد برق در كشور بيافزايد .
آرمدلي اضافه كرد : از سويي ديگر استفاده از سوخت فسيلي در صنايع مهم كشور آثار سوء بسياري برمحيط زيست دارد كه با استفاده از سوخت هسته اي مي توان از اين ضررها جلوگيري كرد و
وي درباره جايگاه انرژي هاي تجديد پذير و اتمي گفت : نكته اول اينكه عليرغم اينكه در كشور ايران ظرفيتهاي بسياري براي توليد انرژي از منابع تجديد پذير همانند باد ، ژئوترمال ، خورشيدي و ... وجود دارد اما استفاده بهينه از اين منابع نيازمند مديريت صحيح و بهينه است .
به گفته مدير عامل سازمان انرژيهاي نو ، قيمت پايين سوخت از مهمترين عواملي است كه باعث شده تاكنون نتوانيم از اين منابع خدادادي استفاده بهينه شود كه اميد است با رويكرد جديد توجه بيشتري به توسعه اين منابع انرژي شود .
نظر شما