به گزارش خبرگزاري "مهر"، داريوش اسدزاده، ضمن بيان اين مطلب افزود : "جمع آوري منابع را از خيلي سال پيش آغاز كرده بودم و هرجا مطلبي مي ديدم يادداشت و جمع آوري مي كردم. تا اينكه تصميم گرفتم بر اساس يادداشتهايم كتابي را با عنوان تاريخ تئاتر ايران بنويسم كه به نظر خودم كامل كننده تاريخ هايي است كه تا به امروز نوشته شده."
وي افزود : " اين يادداشتها تا آغاز دوران پهلوي تكميل شده و از اين جا به بعد را دست نگه داشته ام، چون دوران حساسي است و نظرهاي زيادي درباره آن داده شده. با آدمهاي زيادي صحبت كرده ام و يادداشتهاي مفصلي برداشته ام ولي چون اين دوره آغاز گر شروع جديدي از دوران تئاتر ايران است، در نتيجه نياز به توجه بيشتري دارد."
وي ادامه داد : " درتاريخ تئاترهايي كه تاكنون نوشته شده، اغراق و دخل و تصور شده است. بعضا ديده ام كه فلان اتفاق يا رويداد به اشتباه يا فراموش كاري نويسنده، غلط نوشته شده است. من از دهه بيست در تئاتر اين كشور خدمت مي كنم و به تنهايي در بطن بسياري از رويداد ها بوده ام. بنابراين فكر مي كنم از همه محق تر باشم تا درباره تاريخ تئاتر ايران نظراتي بدهم."
گفتني است داريوش اسدزاده در سالهاي 1320 مدير"تئاتر تهران" بود كه بعدها به "تئاترنصر" تغيير نام داد. تئاتر نصر پايه گذار شكل نويني از تئاتر ايراني بود كه با الگو برداري از تئاتر روز اروپايي بستري را آماده كرد كه بعدها تئاترهاي آوانگارد و ملي ايران از دل آن بيرون آمد.
نظر شما