۲۹ فروردین ۱۳۸۵، ۱۱:۰۶

يك استاد دانشگاه:

تامين بهداشت روان جامعه نيازمند برنامه ريزي ملي است

تامين بهداشت روان جامعه نيازمند برنامه ريزي ملي است

با توجه به اهميت بهداشت روان و نقش آن در كاهش بروز جرم و بزه ، ضروري است در اين زمينه يك برنامه ريزي در سطح ملي صورت گيرد.

دكتر مهدي تهراني دوست ، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران ، در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، آمورش و پرورش را نهادي فراگير در سطح كشور دانست كه مي تواند نقش مهمي در زمينه بهداشت روان داشته باشد.

وي گفت: با توجه به اينكه قسمت عمده اي از سرمايه نيروي انساني كشور از مجراي آموزش و پرورش عبور مي كنند ، اين نهاد مي تواند بزرگترين منبعي باشد كه برنامه هاي ملي بهداشت روان را پياده كند و به اين ترتيب از بسياري از عوارض اختلالات روحي - رواني در جامعه پيشگيري كند.

تهراني دوست تصريح كرد: بسياري از مشكلات دانش آموزان مانند بيش فعالي و كم توجهي وابسته به مسائل رواني و رفتاري آنان است كه توجه به اين مسئله و پيش گيري و درمان آن مي تواند به طور قابل توجهي از مشكلات نحصيلي دانش آموزان بكاهد و ضمن كاهش آمار ترك تحصيل كنندگان ، از ميزان بروز آسيب هاي اجتماعي بكاهد.

اين فوق تخصص روانپزشكي كودكان و نوجوانان افزود: عدم توجه به بهداشت روان در دوران نوجواني به صورت مشكلات روحي و تغييرات خلقي بروز مي كند كه باعث پرخاشگري ، طرد شدن و ترك كردن خانواده ، روي آوردن به بزه ، مصرف مواد مخدر و ترك تحصيل مي شود و در ادامه مي تواند عوارض جدي را به صورت بروز جرم براي فرد و جامعه در پي داشته باشد.

رئيس بيمارستان روانپزشكي روزبه ، اظهار داشت: سلامت روان نقش مهمي در عملكرد افراد از نظر جنبه هاي مختلف فردي و اجتماعي و پيشرفتهاي شغلي و تحصيلي دارد و قطعا وظيفه دولت است كه به اين امر توجه بيشتري كند.

کد خبر 313043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha