۲۹ فروردین ۱۳۸۵، ۱۴:۴۸

وزير راه در جمع خبرنگاران پارلماني اعلام كرد :

تاخير پروازي هواپيمايي عربستان 2 برابر هواپيمايي هما است/ شلوغي باند فرودگاه دليل اصلي تاخيرات پروازي تا 20 دقيقه است

تاخير پروازي هواپيمايي عربستان 2 برابر هواپيمايي هما است/ شلوغي باند فرودگاه دليل اصلي تاخيرات پروازي تا 20 دقيقه است

محمد رحمتي وزير راه و ترابري اعلام كرد: تاخير پروازي هواپيمايي عربستان 2 برابر هواپيمايي هما گزارش شده است.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، محمد رحمتي كه امروز به مجلس شوراي اسلامي آمده بود، در گفت و گو با خبرنگاران درباره تاخير پروازها به ويژه پروازهاي عربستان در كشورمان اظهار داشت: در حال حاضر هواپيمايي عربستان و از جمهوري اسلامي ايران هم، هواپيمايي هما و ماهان زائران را جهت انجام مناسك حج عمره به عربستان مي برند.

وي افزود: طبق آمار سازمان حج و زيارت، تاخير هواپيمايي عربستان سعودي دو برابر شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران است، اما تلاش داريم با امكانات موجود، خدمات خوبي ارايه شود و به دنبال بهتر شدن وضعيت هستيم.

وزير راه اضافه كرد: چنانچه مورد خاصي وجود دارد كه با تاخير زيادي رو به رو شده، حتما با اطلاع دادن به ما، آن را بررسي مي كنيم.

رحمتي علت تاخير هواپيما تا 20 دقيقه را شلوغي باند فرودگاه مهرآباد عنوان كرد و اظهار داشت: آمارها نشان مي دهد كه ميانگين تاخيرات افزايش نيافته است.

وي با بيان اين كه تاخيرهاي پروازي بررسي و در صورتي كه غير عادي باشد، تذكر داده مي شود، تاكيد كرد: تاكنون گزارشي در خصوص افزايش تاخيرها نداشته‌ايم.

وزير راه و ترابري در پاسخ به سوالي درباره پاسخگويي مسئولان فرودگاه در برابر تاخير پروازها گفت: مسئولان فرودگاه در اين زمينه پاسخگو نيستند ؛ چرا كه فرودگاه ها نقشي در پرواز و تاخير پرواز ندارند.

رحمتي ادامه داد: مسئولان فرودگاه مسئوليت آماده سازي باند و سالن ها و ... را بر عهده دارند و تاخير در پروازها مربوط به شركت ها مي شود.

وي مرجع رسيدگي به تاخير پروازها را سازمان هواپيمايي كشوري دانست و متذكر شد: به غلط رايج شده كه مسئولان فرودگاه مقصرند و بايد پاسخگو باشند.

وزير راه كه در دولت گذشته نيز در اين مقام بود، در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه آيا دولت احمدي نژاد از هواپيماي تشريفاتي ويژه (VIP) كه در دوران رياست جمهوري سيد محمد خاتمي خريداري شد، استفاده مي كند، گفت: هنوز از آن هواپيما استفاده اي نشده است.

رحمتي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا استفاده نشدن اين هواپيما بار مالي ندارد، اظهار داشت: اين هواپيما متعلق به نهاد رياست جمهوري است و مربوط به وزارت راه و ترابري و سازمان هاي تابعه اين وزارتخانه نيست.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص نگهداري هواپيماي مذكور با هزينه بيت المال خاطر نشان كرد: من در رابطه با مسائل وزارت راه پاسخگو هستم و نبايد درباره همه مسائل اظهار نظر نمايم.

وزير راه و ترابري در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه آيا علت فرود اضطراري هواپيماي حداد عادل رئيس مجلس بررسي شد، گفت: سازمان هواپيمايي كشوري اين موضوع را بررسي مي كند.

رحمتي در خاتمه تصريح كرد: هواپيماي مذكور در قسمت چرخ دچار نقص فني بود و از آنجا كه هواپيماي مسافري و تجاري نبود، در دايره كاري ما در وزارت راه قرار نگرفت.

کد خبر 313584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha