۱ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۱:۵۸

رئيس جمهور در بازديد سرزده از يازدهمين نمايشگاه بين المللي نفت و گاز و پتروشيمي :

نبايد تنها متكي به درآمدهاي نفتي باشيم/ مجبور به اجراي كارت هوشمند از نيمه دوم سال هستيم

نبايد تنها متكي به درآمدهاي نفتي باشيم/ مجبور به اجراي كارت هوشمند از نيمه دوم سال هستيم

رئيس جمهور كه صبح امروز به صورت سر زده از يازدهمين نمايشگاه بين المللي نفت و گاز و پتروشيمي بازديد كرد، گفت: افزايش قيمت نفت و رشد درآمدهاي نفتي بسيار بالا است و اميدواريم قيمت نفت به سطح واقعي خود برسد، اما نبايد تنها به درآمدهاي نفتي متكي باشيم .

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، دكتر محمود احمدي نژاد در بازديد  سرزده از يازدهمين نمايشگاه بين المللي نفت و گاز و پتروشيمي گفت: صنعت نفت از قديمي ترين صنايع كشور محسوب مي شود . البته به غير از صنايع دستي  در صنعت نفت كه در بخش خصوصي و چه در بخش دولتي و عمومي داراي نيروهاي بسيار توانمندي هستيم .

وي افزود: اين نيروهاي توانمند را مي توان در بخش مطالعه، اكتشاف تا حفاري و بهره برداري ،ساخت پالايشگاه و واحد پتروشيمي مشاهده كنيم .

احمدي نژاد اضافه كرد: مجموع  نيروي انساني كه در صنعت نفت داريم يك ذخيره بسيار ارزشمند براي ملت و كشور محسوب مي شود.

رئيس جمهوري تصريح كرد: خوشبختانه در سال‌هاي اخير هم بخش خصوصي در صنعت نفت وارد كار شده و در همه مراحل به‌خصوص در ساخت قطعات پيچيده با فناوري بالا توانستيم از دانش بالاي جوانان و صنعتگران بازديد كنيم كه باعث خوشحالي است.

وي اضافه كرد: اميد است به نقطه اي برسيم كه بتوانيم همه نيازهاي خود را توليد كرده و حتي صادر كنيم البته رشد توليد داخلي نيازمند حمايت از طرف دولت است.

احمدي نژاد درباره رشد درآمدهاي نفتي گفت: افزايش قيمت نفت و رشد درآمدهاي نفتي بسيار خوب است و اميدواريم قيمت نفت به سطح واقعي خود برسد اما نبايد تنها به درآمدهاي نفتي متكي باشيم .

وي در باره توسعه صادرات غير نفتي گفت: خوشبختانه در سال 84 و تحركي كه اتفاق افتاد صادر كنندگان تلاش ارزشمندي را در رشد صادرات غير نفتي و خدمات فني و مهندسي كرده اند.

به گفته وي، طبق برنامه بايد 5/8 ميليارد دلار صادرات داشته باشيم كه سال گذشته 2/10 ميليارد دلار صادرات غير نفتي داشته ايم و اين نشان مي دهد كه ظرفيت همچنان وجود دارد .

وي اضافه كرد:  من اميدوارم كه همين جهش را در سال 85 داشته باشيم به طوري كه در بودجه نيز براي حمايت از اين مهم براي اولين بار 3 ميليارد دلار براي حمايت از صادر كنندگان فني و مهندسي پيش بيني شد .

رئيس جمهوري افزود: در كل برنامه چهارم نيز حدود 50 ميليارد دلار براي اين امر پيش بيني شده كه  در برابر ظرفيت بالاي كشور ما رقمي نيست.

وي اضافه كرد: براي رسيدن به اين هدف بايد اصلاحات ساختاري را در بخش بانكي و در ساير ادارات انجام دهيم . تا موانع موجود در اين راه اصلاح شود.

احمدي نژاد تصريح كرد: ما اعتقاد داريم ظرفيت كار اجرايي در بخش صنعت و عمران  در كشور3 برابر وضع موجود است و تلاش كرده ايم اين امر را در بودجه عمراني كشور بگنجانيم تا بتوانيم از اين ظرفيت استفاده كنيم .

به گفته وي، مجلس نيز تشخيص داده كه هنوز اين ظرفيت هاي شناخته شده نيست و دولت نيز مصمم است كه كل بودجه عمراني را در شش ماه اول امسال محقق كند كه اين اتفاق بسيار بزرگ است و حتي اميد است زودتر از اين   زمان نيز بتوانيم اين بودجه را دريافت كنيم و مجلس نيز در اين باره قول هاي لازم را داده است.

احمدي نژاد اضافه كرد: اميدواريم بتوانيم اواسط تابستان بودجه متمم را به مجلس ارسال و نسبت به جذب آن اقدام كنيم .

وي در باره  تشكيل صندوقي از سوي كشورهاي عضو اوپك براي كمك به كشورهاي فقير گفت: صندوق اوپك بايد براي رسيدن به اين هدف تقويت شود چرا كه هدف از تشكيل اين صندوق نيز كمك به كشورهاي مصرف كننده نفت بوده  است.

رئيس جمهوري دربخشي ديگر از سخنان خود در حاشيه نمايشگاه نفت ،گاز و پتروشيمي گفت : سهيمه بندي بنزين تاثيري در زندگي مردم نخواهد داشت و تنها كمي از سفرهاي غير ضروري مردم را مي كاهد .

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، دكتر محمود احمدي نژاد امروز در جمع خبرنگان نفت و انرژي گفت :  سهميه بندي بنزين تاثير منفي در زندگي مردم نخواهد داشت و تنها باعث كاهش سفرهاي درون شهري مي شود .

وي افزود : ما در اين باره تابع نظر مجلس هستيم و مجبور هستيم درنيمه دوم سال طرح كارت هوشمند را اجرا كنيم .

به گفته وي ، پيشنهاد صندوق اوپك نظر مجلس بوده و وزاري خارجه و دولت را مامور كرديم چنانچه صندوق فعلي اوپك ظرفيت توسعه را دارد فرمول هاي درجه اول حمايتي را تنظيم كنند .

احمدي نژاد تصريح كرد : ما خودمان را در كنار كشورهاي فقير مي بينيم اما كشورهايي كه سالانه چند صند ميليارد دلار مازاد درآمد نفت دارند بايد قيمت واقعي نفت را پرداخت كنند .

وي همچنين درباره استفاده از نام ايراني براي خودرو دوگانه سوز ساخت داخل توصيه كرد : انتخاب نام ايراني را مي توانيد به مسابقه بگذاريد ولي توصيه من اين است كه نامي ساده و زيبا و البته فارسي همچون سمند انتخاب شود .

رئيس جمهوري در بازديد از غرفه بهينه سازي مصرف سوخت با گاز سوز كردن خودروها  گفت: در حال حاضر با سرعت 600 خودرودر روز در داخل كشور انجام مي شود .

 

کد خبر 314717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha