رضا نوراني در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهرگفت: جلسه اي هفته گذشته با معاونت كمكهاي فني، تجاري و حمايت از صادركنندگان با مسئولين فرودگاه پيام برگزار شد كه اين جلسه پيرو جلسات قبلي با وزير بازرگاني و معاون توسعه صادرات به منظورتوسعه بازارهاي جديد و حفظ بازارهاي قديم بود.
وي با اشاره به تشكيل جلسه هفته گذشته با مسئولين، افزود: اتحاديه صادرگنندگان ميوه و تره بارخواستار برگزاري پروازهاي منظم به كشورهاي حوزه خليج فارس از جمله بحرين، قطر، كويت و عربستان از فرودگاه امام شد.
رئيس اتحاديه صادركنندگان ميوه و تره بارتصريح كرد: پيش از اين صادرات ميوه و تره بار از فرودگاه امام به مقصد امارات صورت مي گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: بنابراين در راستاي نشست هاي برگزار شده مقرر شده است كه از 15 ارديبهشت براي صادرات ميوه و تره باراز فرودگاه امام علاوه بر امارات به كشورهاي حوزه خليج فارس صورت گيرد.
نوراني با اشاره به حركت پنج كشتي به امارات براي حمل ميوه هر 20 روز يكبار، گفت: همچنين اتحاديه صادركنندگان ميوه و تره بارخواستار صادرات منظم ميوه و تره بار به صورت جدي به كشورهاي حوزه خليج فارس از طريق كشتيراني والفجرشده است.
وي با اشاره به بازارهاي هدف خوبي در كشورهاي همسايه ، مصر، سودان ، كشورهاي آفريقايي و بهويژه عربستان سعودي كه درطول سال پذيراي 700 هزار زائراست، افزود: هم اكنون دهها ميليون ريال هزينه ميوه براي زائرين خانه خدا مي شود كه با صادرات ميوه هاي ايراني مي توان ارز آوري خوبي براي توليدات داخل انجام داد.
رئيس اتحاديه صادركنندگان ميوه وتره بارتصريح كرد: درحال حاضر وزير بازرگاني كشورمان دستور حمل ميوه و تره بار توسط كشتيراني والفجر را صادر كرده كه اين امر در معاونت توسعه صادرات درحال پيگيري است و تاكنون از سوي كشتيراني والفجرنهايي نشده است.
وي گفت: اميد است كه هرچه سريعترصادرات از طريق دريايي به نتيجه برسد تا بتوان قدمهاي خوبي در راستاي توسعه صادرات ميوه، سبزي، تره بار و گل برداشت.
نوراني با اشاره به ميزان صادرات ميوه وتره باردر سال گذشته، افزود: بر اساس آمارهاي موجود حدود 30 ميليون تن ميوه در سال گذشته توليد شد كه 5/1 تا 2 درصد از اين ميزان صادرشده است.
وي با اشاره به ضايعات 15تا 20 درصدي ميوه تصريح كرد: با جلوگيري از اين ضايعات مي توان بر ميزان صادرات كشورافزود.
نظر شما