سعيد ابوطالب طراح اصلي "استفاده مديريت شده از ماهواره هاي پخش مستقيم " كه در اصفهان با خبرنگار "مهر" گفت و گو مي كرد، در تشريح اين طرح گفت: در واقع اين طرح شامل دو طرح مكمل يكديگر است، يكي خريد ماهواره براي صدا و سيما و ديگري استفاده مديريت شده از ماهواره و مشاركت بخش خصوصي )دي، ام، پي( در اجراي اين طرح است.
وي افزود: پس از تصويب اين طرح، صدا و سيما ملزم به پخش برنامه هاي كانال هاي ماهواره است كه با مذاكرات انجام شده مشكلي در اجراي اين طرح از سوي صدا و سيما وجود ندارد وآنها قول راه اندازي 5 تا 6 كانال پخش برنامه هاي ماهواره را داده و تنها مشكل كه نبود فضاي فركانسي است نيز با پخش ديجيتال برطرف مي شود تا همه خانواده هاي ايراني امكان استفاده از برنامه هاي مفيد ماهواره را به طور مستقيم پيدا كنند.
عضو كميسيون فرهنگي با تاكيد بر احترام به سليقه مردم اظهار داشت: در اين سالها يا گفته ايم ماهواره آزاد يا ممنوع، در حالي كه بايد روشهاي مياني را در پيش گرفت و با يك برنامه ريزي دقيق و با نظارت صدا وسيما و حضور بخش خصوصي و همچنين راه اندازي شبكه هاي كابلي - كه حتي امكان استفاده از هزار كانال را فراهم مي كنند - ضمن احترام به سليقه مردم، امكان دسترسي به كانال هاي متعدد و بهره مند شدن آنها از فرصت هاي علمي ، فرهنگي و ورزشي را فراهم كنيم.
به گزارش مهر، ابوطالب درباره جريمه سنگين 50 ميليون ريالي استفاده كنندگان از ماهواره مستقيم نيز گفت: ماهواره يك فرصت فرهنگي است ولي مضراتي نيز دارد و برخي ناهنجاري ها را ترويج مي كند كه خواست عموم برخورد با اين ناهنجاري هاست.
وي يكي از دلايل اين جريمه را از بين رفتن رغبت مردم براي استفاده از ماهواره هاي شخصي و دليل ديگر را نيز ترغيب بخش خصوصي به سرمايه گذاري در اين طرح و ايجاد كانال هاي كابلي بر اساس بند "ط" ماده 104 برنامه توسعه دانست.
نظر شما