اين ناشر، در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود : نشر ما روز به روز در جهت مخالفت با نياز و علاقه جامعه پيش مي رود . ضمن اين كه گزينش و اعمال مميزي هاي گاه سليقه اي در كتاب هاي ادبيات نيز موجب بي انگيزه شدن نويسندگان و ناشران به تاليف كتاب شده است .
وي ادامه داد : فرهنگ و ادبيات ما روز به روز در حال آميختگي با فرهنگ بيگانه است و در صورتي كه بهبودي در اين روند به وجود نيايد نسل آينده هويت ايراني خود را از دست مي دهد . در سال هاي اخير آمار مترجمان بسيار بيشتر از نويسندگان شده است و حتي نويسندگان و محققان خوب و موفق هم دست از تاليف و تحقيق برداشته و به حوزه ترجمه وارد شده اند .
مدير نشر كلك آزادگان تصريح كرد : مميزي هاي سخت وزارت ارشاد در كنار عدم اجراي قانون كپي رايت در ايران ، حجم ترجمه هاي تكراري و اغلب سطح پايين بازار را افزايش داده است . در شرايط فعلي بسياري از ناشران براي بالا بردن آمار كتاب خود به كپي برداري از ترجمه ناشران ديگر با طرح جلد و نامي متفاوت دست مي زنند .
حميدا خاطرنشان كرد : مشكل ديگر اين است كه كم بودن تعداد كتابفروشي ها و بي اطلاعي كتابفروشان از محتواي آثاري كه عرضه مي كنند همواره سيستم توزيع را با مشكل روبرو مي سازد . در شرايطي كه رسانه هاي جمعي ، اطلاع رساني و معرفي درستي از كتاب هاي باارزش ناشران انجام نمي دهند ناتواني كتابفروشان در بيان محتواي كتاب به مراجعان مانع رسيدن كتاب به مخاطب اصلي آن مي شود .
اين ناشر در گفتگو با مهر اضافه كرد : در سيستم توزيع و پخش، اطلاع رساني از اهميت بسياري برخوردار است زيرا شركت هاي پخش تا زماني كه يك كتاب برايشان سود اقتصادي نداشته باشد از ناشر خريداري نمي كنند . در اين شرايط ناشري كه تنها به انگيزه انتقال فرهنگ و دانش به اين حرفه وارد شده و حاضر نيست در كنار ناشران بازاري به ترجمه تكراري يا نشر كتاب هاي غير فرهنگي چون كتاب اي كمك درسي اقدام كند با مشكلات بسياري روبرو خواهد شد .
مجيد حميدا - مدير نشر كلك آزادگان ، در پايان تصريح كرد : نبايد فراموش كنيم كه نشر نيز يك حرفه اقتصادي است و در صورتي كه از ناشران آثار فرهنگي و تاليفي حمايت نشود پايين آمدن سطح كيفي كتاب هاي داخلي طبيعي است . اصلاح در نحوه ارايه تسهيل به ناشران خصوصي و به رسميت شناختن قانون كپي رايت بهترين كمك دولت به حوزه نشر است .
نظر شما