به گزارش خبرگزاري "مهر"، حجت الاسلام "حسين ديبا" در اين ديدار گفت: نگاه اين پژوهشگاه به مباحث و نيازهاي روز جامعه نگاهي جديد است كه تمامي تلاش خود را معطوف به كاربردي كردن تحقيقات و پژوهش ها در راستاي فرهنگ ديني كرده است.
معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي قم با ارائه گزارشي از فعاليت هاي پژوهشكده هاي مختلف اين مركز گفت: نيازهاي فقهي و حقوقي جامعه ناظر به مباحث كلان نظام اسلامي در فقه و حقوق است به خصوص اينكه بسياري از مباحث حقوقي مهم كشور بعد از انقلاب شكل گرفته اند، چنانچه بحث حدود و مجازات ها و قصاص ها از جمله اين مباحث است.
وي افزود: چون نگاه حكومتي به فقه صورت نگرفته است، مشكلات زيادي را شاهديم كه پژوهشكده فقه و حقوق به عنوان يك نياز ضروري جامعه و با نگاه كاربردي به مباحث فقه و حقوق پرداخته و تاكنون بيش از هشتاد كتاب توسط اين پژوهشكده انتشار يافته است.
حجت الاسلام "ديبا" با اشاره به پژوهشكده علوم و انديشه سياسي گفت: از مسائل بسيار مهم دوران پس از انقلاب اسلامي ديدگاه هاي انديشمندان اسلامي در سياست بوده كه عمده فعاليت اين پژوهشكده در اين راستا بوده است و تاكنون 24عنوان كتاب در اين زمينه منتشر شده و 29 اثر ديگر نيز در دست پژوهش و چاپ است.
وي در ادامه با تأكيد بر لزوم شناخت تاريخي و سيره اهل بيت (ع) بعنوان يك ضرورت در جامعه افزود: امروزه جدي ترين شبهات و سؤالات مطروحه به خصوص در وبلاگ ها و اينترنت ناظر به مباحث تاريخي و سيره اهل بيت(ع) است كه محور فعاليت هاي پژوهشكده تاريخ و سيره اهل بيت (ع) بررسي سيره پيامبر اكرم (ص) و اهل بيت (ع) و تشخيص سره از ناسره است.
معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي قم با معرفي مركز فرهنگ و معارف قرآني بعنوان يكي از مهم ترين مراكز پژوهشي قرآني در سطح كشور گفت: عمده فعاليت هاي اين مركز متمركز بر پژوهش هاي قرآني است كه مجموعه تفسير راهنما و دائره المعارف قرآن كريم از مهم ترين آثار اين مركز است.
بر گزارش مهر، در ادامه فارغ التحصيلان دوره تخصصي تبليغ از قسمت هاي مختلف پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي بازديد كردند.
نظر شما