دكتر "كريم زارع" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: احترام متقابل ميان دانشجويان و اساتيد سبب مي شود اين دو قشر فرهيخته كشور بتوانند علاوه بر تعاملات شغلي و تحصيلي در زندگي اجتماعي نيز شريك باشند تا اساتيد علاوه بر حل مشكلات تحصيلي بتوانند مشكلات شخصي دانشجويان را نيز رسيدگي كنند.
وي اظهار داشت: اگر چه اين تعاملات ميان برخي اساتيد و دانشجويان كشور وجود دارد اما كمتر ديده شده است كه يك استاد دانشگاه در حل مشكلاتي كه دانشجو در زندگي خانوادگي و اجتماعي دارد با دانشجو تعامل داشته باشد.
مشكلات معشيتي و چند شغله بودن اساتيد از عوامل مهمي است كه اين افراد را از محيط دانشگاه و جمع دانشجويان دور كرده است |
دكتر زارع تصريح كرد: مسئولان كشور مي توانند با اندكي توجه نسبت به زندگي معيشتي اساتيد دانشگاه و معلمان مدارس فرصت هاي مطالعاتي را كه در ميان اساتيد دانشگاه هاي كشور به پايين ترين حد خود رسيده است، افزايش داده و موجب تعامل بيشتر اساتيد و دانشجويان شوند.
وي خاطر نشان كرد: توجه ويژه به زندگي اساتيد علاوه بر تكريم اساتيد به معناي واقعي و بالابردن شان و جايگاه اين افراد در جامعه، باعث بازگشت اساتيد به سمت علم، تحقيق و پژوهش مي شود.
رئيس منطقه چهار دانشگاه آزاد اسلامي اظهار داشت: بدون شك اساتيد نقش مهمي در آينده جوانان و در نهايت كشور خواهند داشت به همين خاطر تدريس در دانشگاه ها بايد بر اساس تحقيق باشد در حالي كه در حال حاضر شاهد آن هستيم كه تدريس بر اساس حفظيات صورت مي گيرد.
دكتر زارع در ادامه گفتگو با مهر افزود: با توجه به نقش حساس و تعيين كننده اي كه اساتيد در آينده كشور دارند، همواره جايگاهي هم رتبه پدر و مادر كه در دين ما بارها بر تكريم آن ها تاكيد شده است، دارند.
نظر شما