علي زادسر در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر"، در توضيح به اين سئوال كه آيا اساسا ميان مجلس و دولت آنطور كه گفته مي شود فاصله و شكافي وجود دارد، اظهار داشت: هيچ دوره اي از مجلس حتي در دوره مجلس پنجم كه اكثر نمايندگان با رئيس جمهور منتخب موافق نبودند، شكاف بين دولت و مجلس مصداق نداشته است.
وي با بيان اينكه طبيعي است دولت نمي تواند رضايت نمايندگان مجلس رابه طور مطلق به دست آورد، افزود: به عنوان مثال يك استان 10 نماينده دارد كه 5 نماينده موافق سياستهاي دولت هستند و 5 نماينده ديگر مخالف هستند. دولت در نهايت بايد طبق قانون به وظيفه خودعمل كند و طبيعي است كه نمي تواند رضايت همه را به دست آورد و از سوي ديگر هم مجلس نمي تواند خير و صلاح كشور و مردم را فداي اغراض سياسي و شخصي برخي نمايندگان كند.
نماينده مردم جيرفت تصريح كرد: البته برخي نمايندگان با عملكرد دولت مخالف هستند اما اينكه به صورت كلي بگوييم كه شكاف ميان مجلس و دولت وجود دارد آن را قبول ندارم.
زادسر در خصوص علت مطرح شدن اين مباحث گفت: معتقدم اصلي ترين كساني كه در شيپور شكاف بين دولت و مجلس مي دمند برخي قلم به دستان به اصطلاح "اصلاح طلب" هستند كه يكسري دوستاني هم در مجلس دارند و بدشان نمي آيد كه اين مباحث مطرح شود و به هر حال موفقيت دولت را خواهان نيستند و از اين حرفهاي مايوس كننده مي زنند كه مردم را از انتخاب خود پشيمان كنند، كه البته موفق نشده اند.
وي اظهارداشت: اولين گامي كه به اعتقاد من دولت در راه ترميم رابطه خود را مجلس بايد بردارد، اين است كه دركمترين زمان ممكن پاسخ مكاتبات نمايندگان را بدهد.
اين عضو حقوقي قضايي مجلس با بيان اينكه در اين زمينه واقعا از دولت گله مند هستم، خاطرنشان كرد: ما نمايندگان محل مراجعات مردم هستيم و مردم از ما پاسخ مي خواهند ما هم خواست هاي آنان را به دولت منعكس مي كنيم كه البته دولت در پاسخ به ما كوتاهي مي كند. درحاليكه در هيچ دولتي پاسخ به سئوال و مكاتبات نمايندگان از جمله در دولت آقاي خاتمي وهاشمي زمان نمي برد و زود پاسخ ما نمايندگان را مي دادند و ما هم پاسخ مردم را مي داديم.
وي افزود: به اعتقاد بنده دولت آقاي احمدي نژاد در اين زمينه براي مجلسي ها كم گذاشته است و اولين راه ترميم اين فاصله اگراتفاق افتاده اين است كه رئيس جمهوردستور دهد وزارتخانه ها در كمترين زمان ممكن پاسخ نمايندگان را چه مثبت و چه منفي ارسال كنند.
زادسر دومين راه را پاسخ به تذكرات مكتوب نمايندگان دانست و گفت: گرچه دولت طبق قانون ملزم به پاسخ دادن اين تذكرات نيست اما اين عدم پاسخ از سوي وزراء باعث فاصله شديد ميان مجلسي ها و اعضاي دولت مي شود. بهتراست كه وزراء ظرف مدت معيني پاسخ اين تذكرات را بدهند هرچند در گذشته قانون بود كه وزيران موظف بودند ظرف مدت يك ماه پاسخ دهند اما در حال حاضر اين قانون لغو شده و ما از اين روند متاسف هستيم.
نماينده جيرفت با بيان اينكه وزراء بايد در سريعترين زمان ممكن براي پاسخ به سئوال مكتوب نماينده به كميسيون مربوطه بروند تصريح كرد: وزراء بايد دوستانه با نمايندگان برخورد كنند و اين تلقي منفي را نداشته باشند كه نماينده قصد بهانه جويي دارد، زيرا با اين تفكر فاصله بيشتر مي شود.
وي با بيان اينكه رئيس جمهوربايد در سخنراني ها و مصاحبه هاي خود نسبت به كليت مجلس نگاه مثبتي داشته باشد،خاطرنشان كرد: رئيس جمهور در خصوص بررسي بودجه گله مندي خود را در مجامع عمومي مطرح كرده و اين درحالي است كه خود بنده كه به وي ارادت دارم و موفقيت او را آرزو دارم اين امر برايم سخت بوده است.
زادسر افزود: اگرچه نسبت به عملكرد مجلس در بحث بودجه گله دارم اما معتقدم اينكه آقاي رئيس جمهور هم انتقاد خود را چندين نوبت و به شدت در مصاحبه ها و راديو و تلويزيون بيان كند، باعث كدورت نمايندگان مي شود و رئيس جمهور بايد با مهرباني بيشتر با مجلس تعامل داشته باشد.
وي با بيان اينكه نامه هايي كه به رئيس جمهور مي دهيم رئيس جمهور شخصا دستور نمي دهد، گفت: خواست نمايندگان اين است نامه هايي كه در ملاقات هاي حضوري تقديم مي كنند رئيس جمهور شخصا دستور دهد و اين باعث مي شود فاصله بين دولت و مجلس كمتر شود و تعامل بيشتر مي شود.
زادسر با بيان اينكه بسياري از نمايندگان در حوزه هاي انتخابيه خود به علت اينكه در دوره انتخابات رياست جمهوري طرفدار نامزد ديگري بوده اند امروز مورد كم توجهي و بي مهري عوامل دولت از جمله استانداران فرمانداران و بخشداران قرار گرفته اند، خاطرنشان كرد: اين باعث شده كه نمايندگان در مجلس عكس العمل نشان دهند. بنابراين بهتر است اين افراد تا زماني كه نماينده هستند مورد توجه و احترام قرار گيرند و رئيس جمهور در سفر به استانها دستور دهند كه همان ابتدا نمايندگان شناسايي شوند تا پشت درها نمانند و در شلوغي ها مورد بي توجهي تيم حفاظت قرار نگيرند.
نظر شما