رويا حلاج - نوازنده سنتور و سرپرست هنرستان موسيقي دختران - در گفتگو با خبرنگار موسيقي "مهر" ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت : هنرستان هاي موسيقي در گذشته به خاطر گستردگي فعاليت هايشان ازاركان اصلي آموزش و ارتقاي موسيقي بودند اما ازوقتي كه هنرستان هاي موسيقي از فعاليت هاي فراهنرستاني فاصله گرفتند، تاثير گذاري شان كم ترشده است.
وي در ادامه افزود : بايد فضايي فراهم كرد تا هنرجوها بتوانند در كنار دروس اصلي خود و ارائه برنامه هاي داخلي ، كار خود را در معرض قضاوت عمومي بگذارند . علاوه بر آن هر چقدر ارتباط هاي پژوهشي و آموزشي هنرستان با دنياي خارج بيشتر باشد، امكان رشد هنرجوها نيز بيشترمي شود.
حلاج درباره چگونگي وضعيت واحد هاي درسي و شيوه هاي آموزش در هنرستان ها، گفت : به نظر مي رسد كه بايد دريچه هاي جديدتري به روي شيوه هاي آموزش و واحدهاي درسي در هنرستانها باز كرد تا بتوان شاهد رشد و خلاقيت روز افزون هنرجوها بود .درسهايي در خصوص آهنگسازي و ساخت "ساز" در بين رشته هاي درسي جايشان خالي است كه بايد آنها را به مواد درسي افزود .
وي برطرف شدن اين نقصان ها را موجب افزايش خلاقيت در هنرجوها دانست و تاكيد كرد : هر چقدر ديد گاه هنرجوها گسترده تر شود و با روش هاي متفاوتي آشنا شوند، بالطبع از موفقيت بيشتري برخوردار خواهند بود.
سرپرست هنرستان موسيقي با اشاره به نقش آموزشگاه هاي آزاد در روند فعاليتهاي هنرستان هاي موسيقي، به مقايسه گذشته هنرستان با سال هاي اخير پرداخت و گفت : شرايط اجتماعي در سال هاي طلايي هنرستان را با سال هاي اخير نمي توان مقايسه كرد. در حال حاضر تكليف و وضعيت موسيقي مشخص نيست. اين مساله دربروز توانايي هاي آموزشي هنرستان ها بيشترين تاثيرمنفي را گذاشته است .
رويا حلاج در پايان گفت : وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بايد چتر حمايتي خود را گسترده تر كند تا هنرجوها بعد از اتمام تحصيل در هنرستان بتوانند موسيقي را به طورحرفه اي دنبال كنند .
نظر شما