وي در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب ، افزود : با توجه به شتاب زمان و كارهاي روزمره همه چيز به سمت كوتاه شدن پيش مي رود ، در مورد ادبيات داستاني نيز بدين صورت است و كمتر داستانهاي بلند و رمان مطالعه مي شود و شايد ادبيات كلاسيك ، كنار شومينه نشستن و زير نور شمع و با حوصله خواندن رمانهاي بلند را مي طلبيد ، اما اين دوره به پايان رسيده است .
اين نويسنده تصريح كرد : بايد سينماگران را براي استفاده از ادبيات در فيلمنامه قانع كرد ، به عقيده من بايد بين نويسنده و فيلمنامه نويس تعاملي ايجاد شود و با توافق يكديگر از يك اثر مكتوب به سينما برسند .
وي ادامه داد : يك نويسنده هنگام خلق اثر با حس خود ارتباط دارد و در صدد انتقال آن از راه كلمات مي باشد اما وقتي وارد سينما مي شويم بايد آن را از راه تصويرنشان دهيم و تا حدودي اين دو مقوله از هم جدا هستند ، بنابراين اگر اين تعامل ايجاد شود هيچ گونه سوء استفاده اي صورت نمي گيرد .
فرهاد حسن زاده درمورد جوايزاهدا شده اخيربه چند نويسنده در حوزه ادبيات داستاني گفت : هرنهادي براي خود سياستي دارد و داوران نيز داراي سليقه هاي متفاوتي هستند كه جوايز نيز بنا براين سليقه ها اهدا مي شود ، حتي يكي از نويسندگان برگزيده در نشريه اي گفته بود كه " وزارت ارشاد براي مقابله با جوايز ادبي غير دولتي اين جوايز را اهدا كرده است " كه به عقيده من ، وظيفه يك وزارتخانه رقابت و رودررويي با اين قبيل مسائل نيست چون در يك حد و اندازه هم نيستند .
اين نويسنده در پايان گفتگو با مهر خاطر نشان كرد : وزارت ارشاد هنوز براي انتخاب كتاب سال در زمينه ادبيات به نتيجه اي نرسيده است كه با انجام آن كار مهمي صورت خواهد گرفت ، البته دوستان برگزيده را مي شناسم و از نزديك با آثارشان آشنا هستم منتهي اين حمايت و جايزه دادن تا حدودي جاي سوال دارد .
نظر شما