۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۱:۴۲

دين و جهاني شدن(8)

دين اسلام قابليت فراگيري و جهاني شدن را دارد

دين اسلام قابليت فراگيري و جهاني شدن را دارد

پژوهشگر پژوهشكده باقرالعلوم گفت: دين اسلام پاسخگوي تمام نيازهاي بشري بوده و به همين دليل نيز قابليت فراگيري و جهاني شدن را دارد .

دكتر عباس حاجيها پژوهشگر پژوهشكده باقرالعلوم در گفتگو با خبرنگار"مهر" دين مطلق را صاحب كتاب مطلق عنوان كرد و گفت: در كتاب آسماني ما قرآن به تمام نيازهاي فطري بشر پاسخ داده شده چرا كه اسلام خاتم اديان و قرآن كامل ترين كتاب است .

حاجيها يكي ديگر از دلايل فراگير بودن اسلام را خاتميت آن دانست و گفت: اديان سلف به پيامبري بعد از خود بشارت داده اند اما پيامبر ما در آخرين حج ، حضرت علي(ع)را به عنوان ولي امر مسلمين پس از خود معرفي مي كند.

وي با اشاره به اسناد مختلفي كه درباره زندگي پيامبر(ص)وجود دارد، گفت: در مورد زندگي هيچ كدام از پيامبران پيشين نمي توان به چنين اطلاعات متقني دست يافت اگرچه شرايط زماني پيامبر و دلايل ديگري هم در اين ارتباط مؤثر است اما دين و پيامبر خاتم، ويژگيهاي خاص خود را دارد.

پژوهشگر پژوهشكده باقرالعلوم گفت: اسلام نه اهل تشبيه است و نه تنزيه، بلكه انسان به هر زبانس كه بخواهد مي تواند با معشوق خود ارتباط  برقرار كرده و با او كه از رگ گردن به وي نزديكتر است، سخن بگويد.

کد خبر 323012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha