به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، يكي از ابزارهاي تسهيل كننده امور در شهرهاي بزرگ پاركبان است كه از چند سال پيش در كلانشهرهاي ايران نيز به كار گرفته شده است.
در كلانشهر كرج با وجود تردد روزانه بيش از 250 هزار خودرو و ضرورت ساماندهي ترافيك ، علاوه بر مشكلات و مسائل مرتبط با آن ، هنوز دستگاهي به عنوان پاركومتر وجود ندارد و هرج و مرج در پارك خودروها در حاشيه خيابانها به وفور به چشم مي خورد.
از سوي ديگر پاركينگ هاي بزرگ و قابل توجهي در كلانشهر كرج وجود ندارد و خيابانهاي كرج به رغم عرض كم ، مجبور به پذيرش خودروهاي متعدد در حاشيه خود هستند. در مجموع تعداد پاركينگهاي كرج كه هيچ شباهتي به پاركينگ خودرود ندارد به تعداد انگشتان دست هم نمي رسد و به تازگي كار ساخت پاركينگ طبقاتي در يكي ازنقاط اصلي شهر آغاز شده است.
تضييع حقوق شهروندي يكي از تبعات نبود پاركبان در سطح كلانشهر كرج است و بر اساس گفته هاي بسياري از شهروندان ، به كارگيري اين افراد مي تواند علاوه بر حل اين معضل ، تا حدي به روان شدن ترافيك در خيابانهاي كرج كمك كند.
مسئول اداره مطالعات و مهندسي ترافيك در اين خصوص به خبرنگار اجتماعي مهر در كرج گفت: شهرداري با هزينه سنگين كار ، تفكيك معابر شهري را عهده دار است اما در عمل عده زيادي از شهروندان با پارك طولاني مدت خودروها ، قسمتي از معابر را به اشغال خود در مي آورند و فرصت را از ديگران مي گيرند.
عمادالدين مرداني افزود : براي فراهم كردن فرصت هاي مساوي با رويكرد همگاني و ساماندهي ترافيك شهري ، طرح پاركبانان با مشاركت بخش خصوصي در شهر كرج در حال طراحي است.
وي تصريح كرد: در حال حاضر بر اساس ميزان مصرف سوخت بنزين در شهر كرج روزانه بيش از 250 هزار دستگاه خودرو در كرج در حال تردد است و نياز به ساماندهي و سياست گذاري كلانشهر براي پاركينگ خودرو ضرورت دارد.
مرداني اظهار داشت : براي ايجاد ساماندهي ترافيك و ايجاد پاركبانها در كرج به همكاري شوراي اسلامي شهر ، شهرداري، راهنمايي و رانندگي و حمل و نقل ترافيك نياز است.
وي خاطر نشان كرد : روند اداري اين كار در شهرستان كرج ، آهسته اما رو به جلو است و طرح راه اندازي پاركبان ها در كرج تاكنون مرحله پيشنهاد را طي كرده است.
مسئول اداره مطالعات و مهندسي ترافيك كرج اظهار اميدواري كرد : با همكاري نهادها و سازمانهاي ياد شده و مشاركت بخش خصوصي تا سال آينده تعدادي پاركبان در كرج نصب و مورد استفاده عمومي قرار گيرد تا علاوه بر رفع معضل ترافيك بخشي از مشكل اشتغال شهر نيز حل شود.
نظر شما