به گزارش خبرنگار اقتصادي"مهر"، عبدالله سهرابي در جمع صاحبان صنايع و صنعتگران ساوه در اين شهرستان افزود: دستگاههاي اجرايي حق ندارند مسير توليد را مختل كرده و بايد با برنامه ريزي هاي درست در راستاي توسعه صنايع گام بردارند.
وي با اشاره به اينكه بخشي از ظرفيت هاي توليدي و صنعتي كشور خالي است وكار نمي شود، افزود: ايران ظرفيت سه برابر كار فعلي را دارد واگر برنامه ريزي و سرمايه گذاري درست و مناسب صورت گيرد راه اندازي اين ظرفيت ها بالقوه و بلا استفاده مي تواند توليد و توسعه اقتصادي كشور را بالا ببرد.
سهرابي در ادامه با اشاره به اينكه امسال 400 ميليارد تومان براي سرمايه گذاري به استان اختصاص يافته است، افزود: سرمايه گذاري هاي درست در بخش توليد و صنعت مي تواند سهم ما را در توليد ، خودكفايي و صادرات جهاني نيز افزايش دهد.
در اين ديدار مديران صنايع و صنعتگران ساوه مسائل و مشكلات خود را مطرح كردند. كمبود نقدينگي، بالا رفتن قيمت مواد اوليه و مصوبه شوراي عالي كار در افزايش دستمزدها از جمله مشكلات مطرح شده بود.
استاندار استان مركزي در بازديد از صنايع ساوه از كارخانه ها و شركته اي مختلف اين شهرستان بازديد كرد.
شهرستان ساوه دومين منطقه صنعتي پس از اراك در استان مركزي مي باشد كه داراي صنايع مهم است. توليد انواع لوله هاي فولادي، آبگرمكن، انواع كويل و ورق هاي آلومينيومي، خودرو و پروفيل از جمله توليدات مهم صنعتي اين شهرستان است.
نظر شما