حجت الاسلام موسوي اطهر رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان كهكيلويه و بويراحمد در گفتگو با خبرنگار"مهر"، شناخت مخاطب را عامل مهمي در فراگير شدن يك دين عنوان كرد و گفت: تا زماني كه مخاطب خود و نيازهاي او را به خوبي نشناسيم ، نمي توانيم به گسترش دين يا نظريه اي ديني بينديشيم چرا كه دين با روح و روان انسانها در ارتباط بوده و امري اجباري نيست.
حجت الاسلام موسوي اطهر ارائه الگويي شايسته و عملي را يكي ديگر از مشخصه هاي دين جهاني عنوان كرد و گفت: پيامبر اسلام نمونه عملي يك انسان كامل هستند كه در جامعه آن روز عربستان كه سرشار ازجهل و برادركشي بود با همه به نيكويي و مهرباني رفتار و با گفتار و كردار پسنديده همه را به اسلام دعوت مي كردند.
وي افزود: مسلمانان در سالي كه سال پيامبر اعظم(ص) نام گرفته بايد به پيروي از ايشان براي معرفي ديني كه از يكسو پرچمدار صلح است و سعادت بشر را در دو دنيا تأمين مي كند و از طرف ديگر كاملترين دين بوده و قابليت جهاني شدن را دارد، تلاش كنند.
گرايش مردم به دين امري فطري است، به همين دليل ديني قابليت جهاني شدن را دارد كه پاسخگوي نيازهاي فطري انسان امروز بوده و سعادت دنيوي و اخروي وي را تأمين كند، بي ترديد دين اسلام، به عنوان كاملترين دين واجد شرايط فوق بوده و قابليت جهاني شدن را دارد .
کد خبر 325263
نظر شما