به گزارش خبرگزاري"مهر"، هراتي نيك رئيس هيئت عامل سازمان توسعه معادن و صنايع معدني ايران هنگام بازديد از ذوب آهن اصفهان با اشاره به برنامه چهارم توسعه براي رسيدن به ظرفيت و 29 ميليون تن فولاد گفت: با توجه به سياست دولت بر تمركز زدايي، در نظر است در برنامه هاي جديد توسعه فولاد به استان هاي كمتر برخوردار هم توجه شود و هم اكنون نيز اين مسئله در حال برنامه ريزي است و به مناطقي هم كه پتانسيل هاي بيشتري براي افزايش توليد دارند مانند ذوب آهن اصفهان، فولاد مباركه توجه شده است به طوري كه اين صنايع مي توانند در زير سقف هاي موجود ظرفيت توليدي خود را افزايش دهند.
وي تاثير افزايش قيمت نفت و انرژي را بر صنايع ديگر خصوصا فولاد يادآور شد و گفت: از آنجايي كه صنعت فولاد يك صنعت انرژي بر مي باشد و بخشي از مواد مصرفي آن مانند بعضي از نسوزها و الكترود از خارج تامين مي شود ، هزينه و قيمت شده را بالا مي برد.
وي گفت: قيمت هاي داخلي فولاد كه در حال حاضر عرضه مي شود نسبت به قيمت هاي جهاني پايين تر است و اين نگراني نيز به تدريج وجود دارد كه بخشي از توليدات داخلي، به بازارهاي خارجي كه از قيمت بالاتري برخوردار مي باشد قاچاق شود.
وي افزود: پايين بودن قيمت محصولات فولادي در داخل به نفع كشور نيست و بايد در اين زمينه تمهيداتي اتخاذ نمود كه به مصرف كننده داخلي خصوصا صنايع پايين دستي فشار نيايد و هم از طرفي ثروت ملي به باد نرود.
هراتي وضعيت فعلي ذوب آهن را تشريح نمود و گفت: براي رفع مشكلات موجود راه حل هايي در حال بررسي است كه بتواند ذوب آهن را در مسير اصلي خود با سرعت هدايت كند.
وي افزود: با اتخاذ راهكارهايي، بهزودي طرح توازن ذوب آهن اصفهان را فعال خواهيم كرد .
سبحاني مدير عامل ذوب آهن اصفهان نيز در جلسه اي كه هراتي نيك و تعدادي از معاونين و مسئولان سازمان توسعه و معاونين و مديران ذوب آهن حضور داشتند، ضمن بيان گزارشي از فعاليت ها و عملكرد اين شركت در طي سال 84، برنامه ها و اهداف ذوب آهن در سال 85 را تشريح نمود.
در پايان اين جلسه هراتي نيك به اتفاق هيئت همراه از خط توليد و طرح توازن اين شركت بازديد كردند.
نظر شما