به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، حجت الاسلام "محمدعلي ليالي" عصر امروز در نشست خبري دومين جشنواره صحيفه سجاديه دانشگاهيان كشور در سازمان مركزي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها با بيان اين مطلب افزود: امام سجاد (ع) پيام رسان حادثه كربلا و راهبر نهضت عاشورا بعد از اين حادثه بود و سخنراني ها و خطابه هاي امام سجاد در ميان كوفيان و در نزد مردم شام به نوعي افشاگري نسبت به ظلم بني اميه بود.
وي يادآور شد: صحيفه سجاديه معتبرترين سند در ميان شيعيان محسوب مي شود كه از آن تحت عنوان زبور آل محمد نام برده شده است. اگر قرآن براي معرفي اسلام كافي است صحيفه سجاديه نيز براي معرفي تشيع كافي است و صحيفه سجاديه پس از قرآن و نهج البلاغه سومين كتاب مقدس مكتب تشيع معرفي مي شود.
مديريت فعاليت هاي ستادي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها افزود: حادثه كربلا در صحيفه سجاديه به عرفان، آگاهي و معرفت تبديل شده است و امام در 54 دعاي صحيفه سجاديه در كنار اينكه معرفت و آگاهي را به ما هديه مي كند وظايف و تكاليف ما را نيز مشخص و رابطه انسان با خود، انسان با انسان و انسان با خدا را مشخص مي كند.
وي با اشاره به كتاب "رسالت الحقوق" خاطرنشان كرد: امام سجاد (ع) در اين رساله شريفه بيش از 50 حق را در بحث حق و تكليف مطرح مي كند كه شايد معتبرترين سند براي حقوق بشر در هر دوراني باشد چراكه حق غير مسلماناني كه در سرزمين تو هم زندگي مي كنند در اين كتاب آمده است.
به گزارش مهر، "پناهي" - دبير دومين جشنواره صحيفه سجاديه دانشگاهيان كشور در اين نشست خبري گفت: اين جشنواره در روزهاي 27 و 28 ارديبهشت ماه سال جاري در اردوگاه فرهنگي تفريحي شهيدباهنر تهران با حضور علما، پژوهشگران و مترجمين صحيفه سجاديه برگزار مي شود كه 100 هزار نفر دانشجو، استاد و كارمند از 750 دانشگاه و مركز آموزش عالي كشور در آن حضور دارند و 600 نفر به عنوان برگزيده مورد تقدير قرار مي گيرند.
وي در تبيين ضرورت برگزاري جشنواره صحيفه سجاديه اظهار داشت: صحيفه سجاديه پس از قرآن و نهج البلاغه اثر ارزشمند و گرانبهايي است كه بايد بيشتر به آن بها داده شود و بايد در راستاي ترويج صحيفه پژوهي و صحيفه خواني گام برداشت.
دبير دومين جشنواره صحيفه سجاديه دانشگاهيان كشور افزود: دومين جشنواره صحيفه سجاديه مي تواند جرقه اي براي تشكيل بنياد پژوهشي صحيفه سجاديه باشد چرا كه در اين جشنواره كليه مولفين، محققين و مترجمين فعال در عرصه صحيفه سجاديه شناسايي شده اند و اكنون اين جشنواره يك بانك اطلاعاتي غني در خصوص صحيفه سجاديه است.
نظر شما