به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين نشست كه صبح امروز با حضور رئيس سازمان صدا و سيما در مركز همايشهاي بينالمللي سازمان برگزار شد، صاحبنظران روانشناسي، مشاوران و روانپزشكان ديدگاههاي خود را درباره نحوه انعكاس موضوعات تربيتي، آموزشي و اجتماعي در برنامه هاي مختلف رسانه ملي بيان كردند.
در اين نشست كه بيش از 3 ساعت به طول انجاميد، كارشناسان با آسيب شناسي برنامه هاي آموزشي و نمايشي صدا و سيما، درباره موضوعات داراي اولويت در زمينه بهداشت رواني و همچنين چالشهاي تربيتي و روانشناسي در اين برنامه ها بحث و تبادل نظر كردند.
افزايش بهره گيري از ديدگاههاي كارشناسي، ارزيابي مداوم برنامه ها از حيث تاثيرگذاري و الگوسازي، تدوين برنامه راهبردي براي ايجاد تغيير در رفتارها و نگرش هاي نامطلوب، اتخاذ رويكرد پيشگيرانه در نحوه پرداخت به آسيب هاي اجتماعي، اقدامات مناسب براي كاهش تاثيرات منفي خشونت و هيجان در برنامه هاي تلويزيوني، اصلاح تلقي منفي از مقوله بيماري رواني و افزايش نقش رسانه ملي در حوزه مسائل تربيتي و روانشناسي از جمله موضوعاتي بود كه روانشناسان و روانپزشكان حاضر در اين نشست بر آن تاكيد كردند.
صاحبنظران همچنين سازماندهي برنامه هاي مرتبط با بهداشت و روان و خارج شدن از كليشه هاي موجود در زمينه مباحث تربيتي و عمق بخشي به اين مباحث را خواستار شدند.
رئيس سازمان صدا و سيما نيز با تاكيد بر استمرار اينگونه نشست هاي كارشناسي با هدف ارتقاء كيفي برنامه هاي رسانه ملي و افزايش نقش آن در كاهش مشكلات اجتماعي، ابراز اميدواري كرد همكاري با صاحبنظران در رشته هاي مختلف و بهره گيري از ديدگاههاي متفاوت كارشناسي، با توجه به نگرش هاي واقعي و جذابيت هاي رسانه اي، در شناسايي و بكارگيري ايده هاي مثبت در اين رسانه موثر باشد.
نظر شما