امير رضا خادم در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : درجمع بندي نظرات اعضاي كميسيون فرهنگي به اين نتيجه رسيديم كه شايد اين طرح بايد خبرگزاري هاي دولتي را هم شامل شود ، طرح به صورت عام مطرح شود و فقط به بحث خبرگزاري هاي غير دولتي محدود نشود ؛ چرا كه قانون نمي تواند به طور مجزا عمل كند و مي تواند خبرگزاري هاي دولتي را هم در اين چارچوب بگنجاند.
وي در ادامه تصريح كرد : در ميان برخي از اعضاي كميسيون فرهنگي اين تصور وجود دارد كه اصلا بايد فعاليت خبرگزاري هاي دولتي محدود و ممنوع شود و اين مجموعه ها اجازه فعاليت نداشته باشد . استدلال اين گروه هم مبتني بر اين است كه دولت با توجه به امكانات مالي وسيعي كه در اختيار دارد اگر دست به ايجاد خبرگزاري بزند كار روابط عمومي را با كار حرفه اي خبرنگاري و خبرگزاري خلط مي كند و به نوعي هر ارگاني كه به دنبال انعكاس اخبار خود است اقدام به ايجاد يك خبرگزاري مي كند ، اتفاقي كه هم اكنون در حال رخ دادن است.
نمانيده مردم تهران و يكي از امضاء كنندگان اين طرح در ادامه افزود : شايد با توجه به وجود فعاليت خبرگزاري ايرنا در كشور ديگر نياز به فعاليت خبرگزاري ديگري نداشته باشيم و البته از آن سو هم مخالفاني با اين نظر وجود دارد كه اين استدلالها را نمي پذيرند ، در اين مورد نظرات مختلفي وجود دارد و كميسيون فرهنگي در اين مورد به جمع بندي نرسيده و قرار است اين مطلب دوباره در كميته رسانه ها مورد بررسي قرار گيرد و جمع بندي آن در كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي مطرح گردد .
وي در ادامه تصريح كرد : طرح تاسيس خبرگزاري هاي غير دولتي جامعيت كافي ندارد و بايد آن را به سمت تعريف چارچوبي براي فعاليت بنگاه هاي خبري ببريم .
نظر شما