حميد پورآذري، سرپرست گروه تئاتر پاپتي ها كه به تازگي آخرين اجرايش موفق به گرفتن مجوز از شوراي نظارت و ارزشيابي اداره كل هنرهاي نمايشي نشده، به خبرگزاري "مهر" گفت: "من به عنوان هنرمند پذيرفته ام كه بايد به لحاظ محتوا و مضمون به سياست ها و شرايط كنوني زمانه گردن نهم، اما ديگر نمي توانم بپذيرم كه نگاه خود را به لحاظ تفكر و نوع اجرايي نمايش تغيير دهم. من مايلم اگر نمايش مذهبي هم اجرا مي كنم مطابق با نگاه خودم باشد و قرار نيست نوع نگاه مرا هم تغيير دهند."
كارگردان "يك نوكر و دو ارباب" با بيان اينكه بخش نظارتي اداره كل هنرهاي نمايشي سليقه اجتماع و جامعه را در نظر نمي گيرد، گفت: "به عنوان مثال نمايش "دو متر در دو متر جنگ" به دليل نزديكي به سليقه مخاطب و نياز جامعه است كه با استقبال تماشاگران مواجه شده است. مردم ما به خنده و نشاط تمايل دارند و وقتي شاداب باشند مي توانند راحت فكر كنند."
اين كارگردان تئاتر همچنين تصريح كرد: "خطوط قرمز كنوني نور علي نور است. ما هنرمندان در اين سال ها در كسوت هاي مختلف واقعا با خطوط قرمز آشنا شده ايم و مي دانيم چگونه كار كنيم كه تئاتر مملكت و اعتقادات فرهنگي و مذهبي كشورمان خدشه دار نشود."
وي همچنين درباره اولويت بندي موضوعي در تئاتر گفت: "مگر مي شود فكر را طبقه بندي و اولويت بندي كرد؟ كسي نمي تواند به ديگران بگويد چگونه فكر كنيد؟ مدير كل هنرهاي نمايشي از هنرمندان تئاتر اين كشور است و خودش هم چند سال با مشكلات تئاتر درگير بوده. بنابراين با تئاتر غريبه نيست و ما از او انتظار داريم با تدبير بيشتري كار كند و دغدغه هنرمندان را كه روزي دغدغه خودش هم بوده، درك كند. در اين شرايط ما نيز از او حمايت مي كنيم."
اين هنرمند همچنين اظهار داشت: "تئاتر ما يك تئاتر دولتي است و مانند همه تئاترهاي دنيا كه دولت حامي آنهاست، بايد بر آن نظارت وجود داشته باشد و هيأت ارزيابي و نظارت وقت بايد بر اساس سياست هاي دولت بر آثار دقت كند. اما در كشور ما اين نظارت به قول برخي هنرمندان رنگ و بوي سانسور به خود گرفته است. اين نوع اعمال نظر به تئاتر و فرهنگ كشور لطمه مي زند و موجب ناكارآمدي تئاتر و ارتقاء فرهنگي كشور است. تئاتر ابزاري بسيار قوي براي بيان ارزش هاي ملي، مذهبي و فرهنگي جامعه است."
نظر شما