دكتر "حسين ملك افضلي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر، افزود: يكي از سياست هاي اصلي معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در يك راستا قرار دادن مراكز تحقيقاتي همسو است به اين ترتيب مراكزي كه در يك زمينه كار مي كنند به صورت شبكه اي فعاليت خود را ادامه مي دهند تا از دوباره كاري جلوگيري شده و پروژه هاي مفيدتري طراحي شود.
وي تأكيد كرد: در حال حاضر 6 شبكه تحقيقاتي با عناوين پزشكي مولكولي، بايوتكنولوژي، گياهان دارويي و داروهاي گياهي، علوم دارويي و سلول هاي بنيادي در كشور وجود دارد كه شبكه علوم اعصاب و بهداشت روان نيز در آينده نزديك كار خود را آغاز مي كند.
معاون وزير بهداشت اضافه كرد: زمينه ايجاد شبكه تحقيقاتي در موضوعات طب سنتي، دندانپزشكي، غدد داخلي، گوارش، ريه، قلب و عروق نيز فراهم شده است.
وي ياد آور شد: شبكه هاي تحقيقاتي در قالب NetWorking اهداف پژوهشي را تعقيب مي كنند و در واقع به جاي پژوهش هاي پراكنده، مراكز همسو در يك جهت حركت خواهند كرد. به عنوان نمونه در مورد سرطان هاي شايع دستگاه گوارش و يا درمان نارسايي كبد همه مراكز تحقيقات گوارش بايد به صورت شبكه، محققان خود را از ديگر تحقيقات در اين زمينه مطلع كنند تا بتوان نتيجه بهتري بدست آورد.
"ملك افضلي" خاطرنشان كرد: در حال حاضر 120 مركز تحقيقاتي مرتبط با علوم پزشكي در كشور وجود دارد و معاونت تحقيقات زمينه را فراهم كرده تا هر يك از مراكز كه داراي پتانسيل تحقيق طبق استانداردهاي موجود است بدون هيچ محدوديتي فعاليت كند.
وي سياست اصلي معاونت تحقيقات را توسعه مراكز برشمرد و گفت: مراكز تحقيقاتي كشور نقطه شروع پژوهش هستند.
نظر شما