۹ خرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۳۷

در اختتاميه دهمين جشنواره معرفي پايان نامه هاي برتر دانشجويي عنوان شد :

كارائي پژوهش در علوم انساني در گروي آزادي در تحقيق است

استاد علوم سياسي دانشگاه تربيت مدرس گفت: آزادي در تحقيق و ارائه آسيب ها و راه حل ها در چارچوب مباحث علمي و آكادميك مي تواند به عنوان اصلي ترين عامل كارائي پژوهش در حوزه علوم انساني مطرح شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "عباس منوچهري" صبح امروز در مراسم اختتاميه دهمين جشنواره پايان نامه هاي برتر دانشجويي در تالار شهيد مطهري دانشگاه تربيت مدرس با بيان اين مطلب افزود: در حوزه علوم انساني نسبت به ديگر حوزه هاي دانش و معرفت  ارتباط جدي تري بين موضوع مطالعه و غايت مطالعه وجود دارد بدين معنا كه در هر كدام از ديگر حوزه هاي دانش و معرفت وقتي تحقيق در موضوعي استفاده مي شود غايتش خود آن موضوع نيست و مطالعه انسان و روابط آنها در علوم انساني به خود موضوع بر مي گردد.

 

وي اضافه كرد: بديهي انگاشتن مباحث حوزه علوم انساني و متصور نبودن جايگاهي شايسته براي علوم انساني در ساختار آموزش عالي و در حوزه هاي قانونگذاري از مشكلات اساسي پژوهش در حوزه علوم انساني است.

 

استاد علوم سياسي دانشگاه تربيت مدرس در بيان يكي از تفاوت هاي اساسي علوم انساني با ساير حوزه هاي دانش اظهار داشت: موضوع پژوهش در علوم انساني، مسائل انساني است و به اين لحاظ در حد بديهيات باقي مانده است ولي بايد دانست كه هر قدر انسان موجودي پيچيده است پژوهش در علوم انساني نيز پيچيدگي هاي خاص خود را دارد.

کد خبر 333555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha