علي اكبر صادقي، هنرمند نقاش و تصويرگر، در گفتگو با خبرگزاري "مهر" درباره ويژگي هاي بصري آثار نورالدين زرين كلك گفت: "وي از پيشكسوتان تصويرگر معاصر ماست كه همراه با مرتضي مميز، فرشيد مثقالي و من از پايه گذاران هنر تصويرگري در ايران بوديم و هر يك به فراخور سليقه و عقايد خود سعي كرديم در اين وادي به فعاليت بپردازيم."
اين هنرمند تصريح كرد: "مسلما هر هنرمند ويژگي ها و ديدگاههاي مخصوص به خود را دارد. درباره زرين كلك بايد بگويم او هنرمندي است كه با تزريق ديدگاههاي مثبت و مبدعانه نوع ديگري از تصويرگري را در ايران رقم زد و به واسطه توانايي ها و اعمال پرباري كه در حيطه هنر تصويرگري و انيميشن انجام داد، اكنون رئيس انجمن آسيفا بين المللي نيز هست. اين امر نشان مي دهد زرين كلك همواره در حيطه هايي چون فيلمسازي و تصويرگري موفق عمل كرده است."
صادقي در ادامه خاطرنشان كرد: "نوآوري در آثار تصويرگري زرين كلك اين نكته را ثابت مي كند كه او هرگز در طول فعاليت هاي هنري خود كپي كاري نكرده و سير صعودي او با ساير هنرمندان اين عرصه تفاوت دارد. واقعيت هم همين است. هنر امروز، ديروز و فردا قابل ستايش و در خور توجه مخاطبان بوده كه بسته به خلاقيت هاي هنرمند باشد نه متكي به صنعت و مباني."
علي اكبر صادقي در پاسخ به اين پرسش "مهر" مبني بر ارزيابي جايگاه امروز هنر تصويرگري گفت: "واقعيت اين است كه در سال هاي پيش آزادي عمل ما در قالب يك تصويرگر بيشتر از امروز بود. ديگر اينكه هرگز به خاطر پول كار نكرديم و عشقي كه به تصويرگري در بين هر كدام از ما جاري بود باعث مي شد تا جوشش و كوشش بيشتري نسبت به اين هنر از خود نشان دهيم."
وي افزود: "اما امروز برخي تصويرگران كتاب ها براي طرح روي جلد يك قيمت مي دهند و براي طراحي داخل صفحات قيمت ديگري. به عبارتي آنچه امروز در تصويرگري ما مشاهده مي شود اين است كه وقتي يك اثر به مرحله چاپ دوم مي رسد، حق تاليفي براي نويسنده آن در نظر مي گيرند اما درباره تصويرگر اين اتفاق نمي افتد. در واقع حق و حقوق تصويرگر زائل مي شود. من تصور مي كنم رسانه هاي گروهي به خصوص اهالي مطبوعات بايد نسبت به اين موضوع اطلاع رساني كنند تا حق تصويرگران به آنها برسد."
نظر شما