۲۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۱۷

معاونت فني بيمه هاي اشخاص بيمه دانا در گفتگو با مهر مطرح كرد:

جذب كمتر از 5 درصد بازار توسط بيمه هاي عمر

معاونت فني بيمه هاي اشخاص بيمه دانا گفت : بيمه هاي عمر كمتر از پنج درصد بازار بالقوه را جذب كرده است.

عباس معيني در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر عدم تطبيق قوانين و مقررات با اهداف تعيين شده ، نظارت تعرفه اي بيمه مركزي و فقدان سياستي روشن در نهادينه كردن فرهنگ بيمه هاي پس اندازي در ايران را از دلايل عدم گسترش بيمه هاي عمر و پس انداز در ايران دانست .

وي يكي از راه‌هاي توسعه يك مجموعه را ارتباط هارمونيك اجزا آن عنوان كرد و گفت :از يك سو مي بايست استراتژي و راهبردها منطبق با امكانات هر بخش باشدو از سوي ديگر قوانين و مقررات مي بايست دسترسي به اهداف را آسان نمايد.

معيني با بيان اينكه وجود قوانين و مقررات بازدارنده طي چند سال اخير امكان توسعه بيمه هاي عمر وپس انداز را با مشكل مواجه ساخته  تصريح كرد :شكي نيست كه سازمان هاي وابسته به دولت بايد بر سرمايه گذاري وجوهات دريافتي به مسائل زيربنائي و مولد توجه داشته باشند.

معاونت فني  بيمه هاي اشخاص بيمه دانا گفت : هرگونه نظارتي كه منطبق بر ماهيت و فلسفه وجودي مجموعه تحت نظارت باشد نه تنها هدايت شونده نيست بلكه مي تواند به عنوان يك مانع اساسي بر سر راه اهداف مجموعه قرار گيرد .

وي با بيان اينكه امروزه در سراسر دنيا نظارت عملكردي به عنوان يك سازو كار موفق در توسعه بيمه جاي خود را باز كرده افزود : به نظر بكارگيري چنين تفكري مي تواند امكان بروز خلاقيت و نوآوري را در صنعت بيمه دو چندان سازد .

معيني آزاد سازي نرخ را مستلزم تغيير قوانين و مقررات سرمايه گذاري حق بيمه هاي دريافتي دانست و اظهار داشت : اين دو انديشه در تعامل با يكديگر مي تواند بسياري از مشكلات پيش آمده را حل نمايد.

وي همچنين هرگونه برنامه ريزي در خصوص توسعه بازار بيمه هاي عمر را مستلزم بسترسازي مناسب كارگزاران امور فرهنگي و اقتصادي دانست و گفت : با آنكه در چند سال اخير بيمه هاي عمر رشد فزاينده اي داشته اما هنوز نتوانسته 5% از بازار بالقوه را جذب نمايد.

معاونت فني  بيمه هاي اشخاص بيمه دانا ادامه داد :  بسياري از مردم براين باورند كه بيمه هاي عمر تنها خطر فوت را پوشش مي دهد و از جنبه هاي پس اندازي آن اطلاع كافي ندارند.

وي ايجاد عرصه رقابتي در بين شركت هاي بيمه اي از طريق فرايند خصوصي سازي ، نهادينه كردن در خانواده ها از طريق رسانه ها و نهادهاي دولتي از جمله وزارت آموزش و پرورش ، وزارت علوم و وزارت ارشاد ، فعال نمودن نقش سازمان ها و شركت ها در توسعه و اشاعه بيمه در داخل مجموعه سازماني با تصويب و تدوين مقررات ، ارائه طرح هاي بيمه اي متناسب با تحولات اقتصادي و اجتماعي و ايجاد تغيير در نگرش افراد جامعه با رويكرد فرهنگي را از جمله  راهكارهاي گسترش بيمه ذكر كرد.

معيني خاطر نشان كرد : آنچه مي تواند به توسعه بيمه هاي عمر و پس انداز كمك نمايد تغيير ديدگاه افراد جامعه نسبت به مقوله خانواده و نيازهاي آتي آن است و در اين بين نقش بيمه تبين گستره نيازهاي يك خانواده است .   

کد خبر 337822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha