عليرضا رامين در خبرگزاري مهر
به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، در حالي كه دستانش را گرفته بودند با غروري خاص وارد تحريريه خبرگزاري مهر شد. مهمان سرزده "مهر" چنان بود كه اگر صندلي چرخ دار داشت حتما چرخ هايش چرخ غرور مي زدند. مهمان "مهر" صندلي چرخ دار نداشت ولي جهادگر بود. نه از آن جهادگران غيوري كه عليرضا قزوه مي گويد: "مهم نيست اگر صندلي هاي چرخ دار چرخ غرور مي زنند" بلكه از جهادگران امروز كه در عرصه جهاد علمي با دست خالي و اميد فراوان تلاش مي كنند و البته اين دو گروه چندان تفاوتي هم با هم ندارند.
در حالي كه از 32 كشور برايم دعوت نامه معتبر آمده ولي چون عاشق كشورم بودم همه سختي ها را تحمل كرده ام |
اين مخترع گفت: مبتلا به سرطان خون و MS هستم و تا كنون 2 بار به پيوند اقدام كردم ولي جواب نداد ولي موردي در رفسنجان پيدا شده است كه نمونه مغز استخوانش با من همخواني دارد ولي پيوند مجدد نيازمند به 12 ميليون پول و هرينه براي بيمارستان است كه توانايي پرداخت آن وجود ندارد.
هر حمايتي كه گفته مي شود، دروغ است. در اثبات اين دروغ از اين بزرگتر كه يك محقق در فقر مطلق زندگي كند و بخاطر نداشتن پول براي خريد يك آمپول يك هفته است كه درد را تحمل مي كند |
وي افزود: تا كنون از آن گونه نامه هايي كه مردم از آنها به شليك تيري در تاريكي ياد مي كنند زياد نوشته ام ولي چون سيبلي وجود نداشت كه تير من به آن اصابت كند نتيجه اي نگرفتم. شليك تير در حالي كه سيبل وجود ندارد بيشتر شبيه يك لطيفه است.
كارت عضويت عليرضا رامين در جامعه مخترعين و مبتكرين ايران
مشكلم با همسرم اين بود كه مي گفتم علم از ايران به دنيا رفته ولي او مي گفت براي علم احترام قائل نيستند. من مي گفتم كه سبك "ريتم" را شعراي ما پايه گذاري كرده اند و او اين را به "باخ" و "بتهون" نسبت مي داد. من مي گفتم "خيام"، لگاريتم را براي تقويم تنظيم كرده است ولي او مي گفت: خودمان هم براي خودمان ارزش قائل نيستيم |
"رامين" مي گويد: "دكتراي فيزيك را به صورت مجازي در دانشكده هاي وابسته به دانشگاه MIT ايالات متحده و دانشگاه فيزيك اوكراين گرفته و هم اكنون صاحب دكتري افتخاري از چند دانشگاه معتبر است."
بيش از 80 ميليون تومان براي تحقيقات و اختراعاتم هزينه كرده ام اما امروز به دليل عدم پرداخت اجاره 7 ماه اخير حكم تخليه منزل برايم صادر كرده اند |
برگزيده دو دوره از المپيادهاي بين المللي كامپيوتر افزود: در دولت هاي هشتم و نهم نامه هايي را به رياست جمهوري فرستادم ولي جواب هايي كه دادند گويي درخور يك محقق نبود. براي فرمانده ناحيه مقاومت بسيج غرب تهران در نامه اي درخواست كمك مالي كردم و همه شرح حالم را نوشتم و سردار كارگر به معاون طرح و برنامه تشكيلات خود دستور پيگيري داد و بعد از يك ماه پاسخ آمد كه "رديف بودجه نداريم."
"عليرضا رامين" ادامه داد : به استانداري مراجعه كردم كه آنها نيز گفتند ما پولي نداريم به شما بدهيم و فقط مي توانيم چنين مواردي را به بانك ها معرفي كنيم تا در صورت تشخيص صلاحيت، مشمول دريافت وام شوند كه وام هم براي من فايده ندارد و تا كنون 40 مورد وام از بانك هاي مختلف دريافت كرده ام و قدرت بازپرداخت آنها را نيز ندارم. استانداري تهران محلي را در هشتگرد براي كارآفريني مخترعين معرفي كرده و اعلام كرده است وام 5 ميليون توماني به مخترعين ارائه مي شود. امروز يك سال و نيم است كه مدارك را فرستاده ام ولي هيچ ...
ثبت اختراع روبات كاوشگر چند منظوره توسط عليرضا رامين
"رامين" گفت : مي خواهم به رئيس جمهور نامه بنويسم و از او درخواست يك ويلچر برقي كنم. همگان براي جامعه علمي كشور احترام قائل شوند و اجازه ندهند كساني كه به خاطر عشق به وطن مجبور شود كه در ذلت و خفت و ...
رامين در حال خروج از خبرگزاري مهر گفت: رئيس بنياد بيماري هاي خاص نيز روز شنبه 13 خرداد ماه اعلام كرد كه 48 ساعت بعد از تعطيلات 14 و 15 خرداد ماه به بنياد بيماري هاي خاص مراجعه كنم تا ارزيابي كنند كه آيا صلاحيت كارت هوشمند بيماري هاي خاص را دارم يا خير؟!
به جفايي و وفايي نرود عاشق صادق مژه بر هم نزند گر بزني تير و سنانش
"عليرضا رامين" چقدر مناعت طبع دارد و چه آبرويي است براي جامعه علمي كشور و چه نمادي است براي فعالان عرصه جهاد علمي كه نهايت انتظار مادي او يك ويلچر برقي است.
به گزارش مهر، اساسنامه بنياد ملي نخبگان در ارديبهشت ماه 84 توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيد و در آن اهم وظايف بنياد ملي نخبگان، سياستگزاري و برنامه ريزي در محورهايي نظير پشتيباني مادي و معنوي از نخبگان كشور، شناسايي، هدايت و حمايت از نخبگان به منظور توليد علم در كشور، كشف، جذب و پرورش استعدادها و حمايت از شخصيت هاي جامع الشرايط علمي و حمايت از نخبگان براي انجام فعاليت هاي تحقيقاتي و كارآفريني عنوان شده است.
بر طبق اين اساسنامه، ايجاد هماهنگي ميان سازمان ها و نهادهاي مربوط به نخبگان و نظارت بر حسن اجراي فعاليت هاي آنان از جمله ديگر وظايف اين بنياد مي باشد و كليه دستگاه هاي فعال در زمينه امور نخبگان زير نظر بنياد و در چارچوب سياست ها و ضوابط مصوب آن فعاليت خواهند كرد.
بنياد ملي نخبگان بايد هرچه سريعتر به تدوين آيين نامه هاي مختلف مرتبط با موضوع نخبگان بپردازد و ضمن حمايت همه جانبه از نخبه هاي كشور زمينه توسعه علمي كشور و توجه به نيروي انساني متخصص كه سرمايه هاي ملي و اصلي كشور هستند را سرلوحه برنامه هاي خود قرار دهد.
تصاويري از ثبت اختراعات عليرضا رامين
..............................................
گزارش از نيما شايان
نظر شما