دكتر ايرج خسرونيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: ارائه خدمات درماني از سالهاي گذشته تاكنون در كشورهاي توسعه يافته وجود داشته است ، به گونه اي كه سازمان هاي بيمه گر با كمك دولت هزينه حضور پزشك در منازل بيماران را ، پرداخت مي كنند.
وي اظهار داشت: هم اكنون فقط در برخي از شهرهاي بزرگ كشور حضور پزشك در منزل مشاهده مي شود ، چون با توجه به افزايش ميزان ترافيك سنگين در شهرهاي بزرگ و مشكل رفت و آمد براي بيماران به ويژه سالمنداني كه تنها زندگي مي كنند ، بيماران نمي توانند به مطب پزشكان يا بيمارستانها مراجعه كنند.
خسرونيا گفت: دولت و سازمانهاي بيمه گر بايد به خانواده هايي كه بيمار سالمند و جانباز دارند مراجعه كرده و كمك كنند تا در صورت اورژانسي بودن با تجهيزاتي نظير آمبولانس به بيمارستانها انتقال داده شوند.
وي با بيان اينكه مراجعه پزشكان به سالمند بيمار شناسايي شده ، موجب حل مشكلاتي نظير مشكلات روحي بيمار مي شود ، گفت: افراد مبتلا به سرطان در صورت مراجعه مكرر به بيمارستانها با مشاهده افرادي كه وضعيت جسمي بدتري دارند ، ممكن است گمان كنند كه آينده بيماري خود همانند آن بيماران خواهد بود كه اين وضعيت بيمار را به لحاظ روحي دچار صدماتي خواهد ساخت كه موجب ايجاد اختلال در درمان بيماري مي شود.
خسرونيا افزود: هم اكنون در كشور تعداد زيادي پزشك فارغ التحصيل وجود دارد اما سازمان هاي بيمه در مورد فعاليت آنان همكاري هاي لازم را ندارند ، در صورتي كه مي توان با تعرفه هاي پايين اين كار را توسط پزشكان صورت داد كه البته اين امر مستلزم قوانيني است كه بايد مجلس تصويب كند.
وي گفت: اگر سرانه درمان در كشور به ميزان واقعي و عادلانه برسد ، در اين صورت مي توان بخشي از بودجه را صرف ارائه خدمات در منزل براي بيماران نيازمند كرد.
نظر شما