احمد كهندل در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : اگر تمايل به خريد و مطالعه كتاب در ميان مردم ما افزايش يابد ، شاهد رشد كتابفروشي ها هم خواهيم بود . همان طور كه ديگر كالاهاي مصرفي با به وجود آمدن احساس نياز در مردم مشكل توزيع نخواهند داشت ، كتاب هم با بالا رفتن احساس نياز مردم به آن ، به شكل گسترده اي توزيع خواهد شد.
وي در ادامه افزود : اگرچه مقايسه چندان صحيحي نيست اما بايد گفت در هيچ نقطه از كشور نيست كه به عنوان مثال " نوشابه " به عنوان يك كالاي مصرفي راه نيابد و حتي در دور افتاده ترين نقاط هم مي توان به آن دسترسي پيدا كرد ، همچنين تاكنون شنيده نشده كه رسانه ها در مورد مشكل توزيع اين كالا سخن بگويند اما در مورد وضعيت كتاب هم مي توان اينگونه به مساله نگاه كرد . اگر كتاب خريداران و مشتاقان زيادي داشته باشد ديگر مشكل توزيع وجود نخواهد داشت .
مدير نشر آيه در ادامه تصريح كرد : برخي مي گويند كتاب تا ديده نشود خريدار هم نخواهد داشت ، اما مساله اساسي اين است كه تبليغ و صحبت از كتاب به نسبت ديگر كالاها چندان هم كم نيست و امروزه اكثر مطبوعات صفحاتي از نشريه خود را به بحث در مورد مسائل ادبي و كتاب اختصاص مي دهند .
وي تصريح كرد : رسانه هاي جمعي مانند تلويزيون و اينترنت بيشتر وقت جوانان و مخاطبان بالقوه كتاب را پر مي كنند ، در اين صورت ديگر وقتي براي كتابخواني وجود نخواهد داشت ، متاسفانه در اين رسانه ها تبليغات چنداني درباره كتاب و تشويق به مطالعه وجود ندارد .
نظر شما