وي افزود: "اشكال عمده اين مساله است كه وقتي از مراكز استان ها موسيقي به جشنواره ارسال مي شود، رنگ و بو و حال و هواي همان مركز را داشته باشد. كه توليد برخي استان ها علاوه بر نداشتن هويت بومي به نوعي تقليد صرف و بدون خلاقانه از موسيقي پاپ بود. اميدوارم با انتخاب هايي كه در اين بخش صورت گرفته، توليدكنندگان را متوجه اين مساله كند كه توجه به موسيقي بومي مهم تر است."
اين نويسنده در مورد حضور برنامه هاي 30 استان كشور در جشنواره گفت: "تاثير در اين حد است كه مي فهمند به كارشان توجه و برنامه خوب از بد تشخيص داده مي شود و به اين ترتيب آنها هم تشويق به ارائه كارهاي بهتر خواهند شد."
رحمان دوست در مورد حضور برنامه سازان خارجي در جشنواره گفت: "بخش بين المللي در حقيقت منحصر به حضور كشورهاي اسلامي است. زماني كه براي ارسال آثار در نظر گرفته شده كم بوده و لذا در بعضي بخش ها نظير انيميشن كه توليد آن بسيار سخت و نيازمند تخصص هاي زياد است، آثار كمي از كشورهاي اسلامي حضور دارد. در بعضي بخش ها نظير توليدات داستاني آثار زيادي در جشنواره حضور داشتند و مشكل اصلي اين بود كه آثار ايراني به مراتب قويتر از آثار خارجي هستند و ما مجبور بوديم در عين انتخاب بهترين ها به توليدات ديگر كشورها هم اهميت بدهيم و اين امر مشكلاتي را در قضاوت براي ما به وجود مي آورد."
اين شاعر در مورد امكان فروش و نمايش برنامه هاي تلويزيوني ايران در ساير كشورهاي اسلامي گفت: "ما در بيانيه هيات داوران پيشنهاد كرديم مبادله آثار بين كشورها وجود داشته باشد و يك بازار فيلم در جشنواره راه اندازي شود. در هر صورت اقدامات اوليه براي تحقق يك بازار فيلم مهم صورت گرفته است."
نظر شما