به گزارش خبرگزاري مهر، بر اساس اين آئين نامه كه به نهادها و دستگاه هاي مختلف كشور نيز ابلاغ شد، دانشآموزان، دانشجويان،طلاب، مهندسان، پزشكان و ديگر اقشار جوان جامعه ميتوانند با شركت در اردوهاي هجرت (3) كه توسط سازمان بسيج سازندگي برگزار ميشود، اوقات فراغت خود را در زمينههاي مورد علاقه در حوزه سازندگي از جمله فعاليتهاي عمراني، حفظ منابع طبيعي و كشاورزي، ارائه خدمات بهداشتي و درماني، خدمات رساني به محرومان، نوسازي و بهسازي مدارس و فعاليتهاي علمي، آموزشي و پژوهشي بگذرانند.
بر اساس آئين نامه مذكور مقرر شده است سازمان مديريت و برنامهريزي استانها طرحهاي زود بازده، كوچك، عام المنفعه و قابل اجرا براي به كارگيري نيروهاي جوان را به منظور اجرا در قالب اين اردوها مشخص و به شوراي برنامهريزي توسعه استان، جهت واگذاري اجراي طرحها به بسيج سازندگي، اعلام كنند.
همچنين مسئوليت سياستگذاري، هماهنگي، پشتيباني و نظارت كلي بر اجراي اردوهاي اين طرح را شوراي عالي پشتيباني اردوهاي هجرت (3) به رياست رييس جمهور بر عهده دارد.
هماهنگيها و پشتيبانيهاي لازم در هر استان نيز بر عهده استانداران مربوطه قرار گرفته است.
طبق بند «ط» تبصره 9 قانون بودجه سال 1385، سازمان بسيج سازندگي نيروي مقاومت بسيج و ردههاي تابعه ميتوانند به عنوان مجري طرحهاي عمومي و دولتي محسوب شوند.
دستگاههاي اجرايي نيز مجازند با رعايت قوانين و مقررات، نسبت به تفويض اختيار لازم به سازمان بسيج سازندگي نيروي مقاومت بسيج به عنوان مجري طرح و پروژههاي ذكر شده در آئين نامه مزبور اقدام كنند.
نظر شما