۳۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۱۸

شاخصه هاي مديريت اسلامي- 9

مدير اسلامي به كرامت انساني اعتبار مي بخشد

مدير اسلامي به كرامت انساني اعتبار مي بخشد

در مديريت اسلامي ضمن توجه به مسائل اقتصادي، مسائل معنوي نيز مورد توجه و اهميت ويژه قرار دارد و علاوه بر در نظر گرفتن انسان به عنوان بهترين مخلوق عالم، شخصيت انساني وي تكامل مي يابد.

حجت الاسلام سيد جلال يحيي زاده عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر مدير را در تعاريف جديد و علمي كسي عنوان كرد كه در دستگاهها اجرا كننده نبوده، بلكه هماهنگ كننده است و كارها و امور را ساماندهي، كنترل و در كل مجموعه را اداره مي كند.

وي در ادامه با اشاره به پسوند اسلامي مديريت اسلامي آن را داراي شاخصه ها و ويژگيهاي خاص در مقايسه با مديريت غير اسلامي عنوان كرد و اظهار داشت: در مديريت غير اسلامي به انسان و منابع انساني به شكل اقتصادي نگريسته و نگاه به مديريت نيز نگاهي ابزاري است.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: در مديريت اسلامي مدير هماهنگ كننده امور است و علاوه بر توجه  به سود، فروش و مسائل اقتصادي، مسائل معنوي نيز مورد توجه قرار داشته و به انسان به عنوان وسيله و ابزار سوددهي نگاه نمي كند، بلكه او را بهترين مخلوق عالم مي داند.

حجت الاسلام سيد جلال يحيي زاده با اشاره به اينكه مدير مسلمان موفق به شخصيت و كرامت انساني اعتبار مي بخشد، تدين، انظباط كاري، تعهد و پايبندي به وظايف، تلاش و كار متعهدانه و نگاهي رؤفانه و مهربانانه را از ديگر ويژگيهاي مدير اسلامي عنوان كرد .

 

کد خبر 342517

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha