دكتر مينو محرز در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: خارش ، كهير زدن و دردهاي عضلاني ، خستگي و ضغف جسماني مي تواند از اعلائم ابتلا به بيماري هپاتيت باشد اما وجود اين علائم الزاما به منظور ابتلا به اين بيماري نيست.
وي اظهار داشت: راه انتقال بيماري هپاتيت C از طريق خون است كه البته در مورد خون هايي كه به بيماران منتقل مي شود به ميزان زيادي مورد كنترل قرار مي گيرد.
اين فوق تخصص بيماري هاي عفوني گفت: استفاده از سرنگ مشترك و وسايل نوك تيز آغشته به خون با بريدگي ها بر روي پوست بدن منجر به انتقال اين بيماري به ديگران مي شود.
وي تصريح كرد: علائم باليني اين بيماري به گونه اي است كه اغلب مبتلايان بدون علائم هستند و فقط در صورتي نظير اهداي خون با مثبت بودن خون متوجه بيماري خود مي شوند.
محرز گفت: علائمي نظير تب ، تهوع و افزايش ميزان آنزيم هاي كبدي در بدن از عوارض ابتلا به بيماري هپاتيت C است كه البته هنگام مزمن شدن بيماري و ابتلا به عوارض آن اين بيماري تشخيص داده مي شود.
اين فوق تخصص بيماري هاي عفوني گفت: در مرحله مزمن شدن بيماري هپاتيت C كبد دچار نارسايي مي شود و در صورت درمان مي توان از عوارض بعدي بيماري پيشگيري كرد.
وي با بيان اينكه قدرت انتقال هپاتيت C از هپاتيت B و بيماري ايدز كمتر است ، گفت: پرستاراني كه به علت عدم رعايت نكات بهداشتي نظير عدم استفاده از دستكش توسط خون آلوده بيمار احتمال ابتلا به اين بيماري را براي خود مي دهند ، بايد در كمترين زمان ممكن آزمايش مربوط به تشخيص اين بيماري را داده تا در صورت ابتلا درمان هاي لازم صورت گيرد كه در اين صورت ميزان بهبودي آنان بسيار زياد خواهد بود.
نظر شما