دكتر محمد رضا سنگري ، نويسنده و استاد دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر " با بيان اين مطلب گفت : هراتي ، نماينده نسل شاعراني است كه در انقلاب به اوج شكوفايي و بالندگي رسيد و در همان دوران ، تاثيري جدي در ترسيم ابعاد جنگ و تهييج و برانگيختگي رزمندگان ما در كارزار با مهاجمان خارجي داشت.
مولف كتاب هاي درسي در سازمان پژوهش و برنامه ريزي وزارت آموزش و پرورش افزود : گرچه شعر سلمان در آغاز ، متاثر از شعر فروغ و سپهري است و تا حدي ، در طنز شاعرانه متاثر از شعر طاهره صفارزاده است ، اما بعد هويت و استقلال مي يابد و در نيايش واره هاي او به خوبي مي توان تصوير و تصوري از زبان مستقل و شاعرانه اش يافت.
سنگري تصريح كرد ك زبان هراتي ، در برگيرنده نوعي نگرش شاعرانه در سال هاي دفاع مقدس ، به ويژه سال هاي پاياني و پس از آن در شعر شاعران انقلاب ، قابل رصد و رديابي است. افسوس كه تنها 27 بهار اين انديشمند شمالي در ميان ما زيست ، بي شك اگر مجال بيشتري مي يافت ، امروز حادثه اي بزرگ را در ادبيات اين سرزمين شاهد بوديم وبرخي مدعيان دروغين شعر كه دائما ارزش هاي وجودي ادبيات فارسي و فرهنگ اسلامي را زير سئوال مي برند ، عاجزانه صحنه را ترك مي گفتند.
شعر سلمان هراتي ، معرف صادق فرهنگ اسلامي و شيعي است و زبان صميمي ، انديشه روان و نمادين او ، كلام او را در ادبيات امروز شاخص كرده است.
کد خبر 34402
نظر شما