۵ تیر ۱۳۸۵، ۱۳:۲۱

در مراسم امحاء 60 تن مواد مخدر عنوان شد:

قرص هاي روان گردان جوانان اين مرز و بوم را نشانه گرفته است

قرص هاي روان گردان جوانان اين مرز و بوم را نشانه گرفته است

معاون اول رئيس جمهور گفت: قرص هاي روان گردان در انواع مختلف امروزه به تدريج جوانان ما را نشانه گرفته كه لازم است افراد آزاد انديش با ارائه طرح هاي جامع در صدد مقابله با اين معضل بر آيند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، دكتر پرويز داودي امروز در مراسم امحاء 60 تن مواد مخدر به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر در تهران ، با بيان اينكه امروز اعتياد بزرگترين دشمن بشريت و هدف آن نيز از بين بردن موجودي و هستي انسانها و فروپاشي خانواده هاست ، اظهارداشت: متاسفانه اين دشمن روز به روز با ابعاد مختلف درحال توسعه است و نوك تيز حمله خود را به سوي جوانان اين مرز و بوم نشانه گرفته است.

معاون اول رئيس جمهور با بيان اينكه تجارت مواد مخدر در دنيا سالانه1500 تا 2000 ميليارد دلار  با سود خالص 600 ميليارد دلار براي سوداگران آن منفعت دارد تشريح كرد: مواد مخدر يك تجارت غير قانوني است و به همين دليل تمام فعاليتهايي كه توسط سوداگران اين مواد دركشورهاي مختلف صورت مي گيرد مخفيانه بوده و بنابراين رسيدن به آمار دقيق در خصوص سود آوري اين تجارت غير ممكن است.

وي افزود: اگر توليد ناخالص دنيا را بيش از 60 هزار ميليارد دلار برآورد شود و همچنين  كشور آمريكا نيز سالانه 12 هزار ميليارد دلار در اين زمينه سود داشته باشد كاملا روشن است كه آمار واقعي در اين كشورها بسيار بيشتر از مقدار اعلام شده است.

داودي با اشاره به تعداد 230 تا 250 ميليون معتاد در دنيا و همچنين وجود 50 ميليون بيمار مبتلا به ايدز ، تصريح كرد: مسلما آمار واقعي در دنيا  بسيار بيشتر از اين اين مقدار است.

معاون اول رئيس جمهور با اشاره به شكل ديگري از مواد مخدر كه اخيرا در جهان قربانيان بسياري گرفته است ، اظهار داشت: قرض هاي روانگردان در انواع مختلف امروزه به تدريج جوانان ما را نشانه گرفته كه لازم است افراد آزاد انديش با ارائه طرح هاي جامع در صدد مقابله با اين معضل بر آيند.

داودي با اشاره به اينكه افغانستان تا مرز يك هزار كيلومتري 80 درصد توليد مواد مخدر دنيا را به خود اختصاص داده ، تصريح كرد: سالانه 5 هزار تن  مواد مخدر در افغانستان توليد مي شود اما قطعا اين آمار نيز واقعي نبوده و مقدار واقعي بيش از اينهاست اما اگر همين آمار رسمي را نيز در نظر بگيريم كشت مواد مخدردر اين كشور در سالهاي اخير با افزايش ده برابري مواجه بوده اند.

وي با اشاره به ادعاهاي استكبار جهاني در خصوص مبارزه بامواد مخدر تصريح كرد: متاسفانه به رغم ادعاهاي آمريكا در خصوص آزاديخواهي و دموكراسي مي بينيم كه از زماني كه اين كشور در افغانستان سلطه يافته نه تنها توليد مواد مخدر در اين كشور كم نشده بلكه كشت آن چند برابر نيز شده است كه اين امر سند ديگري در نفاق و دوريي اين قدرت استكباري است.

معاون اول رئيس جمهور با بيان اينكه قدرت هاي استكباري حتي از جوانان خود نيز در اين راه مايه مي گذارند ، تصريح كرد:  درمسئله بامواد مخدر جوانان بيشترين آسيب ها را مي بينند.در حالي كه دولتهاي استكباري نه تنها كمكي به كنترلي توليد مواد مخدر نمي كنند بلكه خود زمينه را براي رشد و رونق اقتصادي از طريق ترانزيت مواد مخدر در اين كشورها فراهم مي سازند.

داودي بر تاكيد بر اينكه ايران به رغم فشارهاي بين المللي و عدم حمايت هاي كافي مالي باز هم فعاليت هاي خود براي مبارزه با مواد مخدر را به طور مستمر ادامه خواهد داد ، تصريح كرد: از بين بردن فقر ، بي عدالتي ، تبعيض و بي بند و باري از مهم ترين راهكارهاي جلوگيري از توسعه اين پديده شوم است.

وي با تاكيد بر اينكه بايد افسردگي و استرس هاي رواني را در جامعه امروز از جوانان دور كرد ، تصريح كرد: همچنين تقويت اعتقادات و باورهاي ديني و اسلامي در كشور و به خصوص در ميان جوانان را يكي از مهمترين عوامل پيشگيري از رشد اعتياد در ميان جوانان است.

معاون اول رئيس جمهور ، ايجاد اشتغال و تقويت روحيه اعتماد و اطمينان به حكومت را در ميان جوانان به عنوان سد در برابر شروع معضل اعتياد در نسل آينده كشور دانست و تصريح كرد: نبايد روحيه استقلال طلبي ، ارمان گرايي و اميد به آينده  در جوانان تضعيف شود چرا كه از اين طريق  زمينه گرايش جوانان به آسيب هاي اجتماعي و بخصوص مواد مخدر افزايش خواهد يافت.

داودي با تاكيد بر اينكه توليد 200 هزار ميليارد توماني ما نبايد فقط توسط بخش هاي قطبي و يا يك بخش خاص جامعه ايجاد شود ، تصريح كرد: توليد عمومي بايد توسط تمام 70 ميليون جمعيت كشور صورت گرفته و سياست دولت نهم در بخش اقتصادي نيز گسترش توليد ، رفاه و ايجاد اشتغال است.

وي در پايان تصريح كرد: كشور ايران به رغم همسايگي كشور پرخطري مانند افغانستان از نظر تعداد معتادان در وضعيت نسبتا مطلوبي قرار دارند اما از نظر وضعيت مطلق در شرايط خوبي نيستيم.

کد خبر 344863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha