سيدجواد هاشمي، كارگردان نمايش "زخم مدينه"، در گفتگو با خبرنگار "مهر" با بيان اين مطلب گفت: "داستان اين نمايش درباره زندگي خانواده اي است كه با شروع جنگ در شهر خود مي مانند و آنجا را ترك نمي كنند. پدر اين خانواده در بمباران شهر به شهادت مي رسد و نمايش وارد مرحله جديدي مي شود و گريزي به زندگي حضرت زهرا (س) و دوران نقاهت و قبل از شهادت ايشان زده مي شود."
وي در ادامه افزود: "در نمايش "زخم مدينه" هيچ صحنه اي از دفاع مقدس به نمايش درنمي آيد و ما جنگي را نمي بينيم. اما مي توانم بگويم مقايسه اي ميان دفاع مقدس و دوران زندگي حضرت فاطمه زهرا (س) انجام داده ايم."
هاشمي با اشاره به علاقه خود به اجراي نمايش هاي مذهبي گفت: "علت علاقه من به اجراي نمايش هاي مذهبي از اعتقاداتم سرچشمه مي گيرد. به نظر من نمايش بستر مناسبي براي به تصوير درآوردن مضامين اعتقادي ما نسبت به اهل بيت است. با اينكه تالار وحدت ظرفيت بالايي دارد اما هر شب اين تالار پر از تماشاگر است و حتي كساني كه به نظر مي آيد اعتقادات كمتري به اهل بيت دارند نيز به تماشاي اين نمايش مي نشينند و ما از همه اقشار تماشاگر داريم."
نمايشنامه "زخم مدينه" را مهدي متوسلي به نگارش درآورده و هاشمي آن را از 19 خرداد به سفارش اداره كل هنرهاي نمايشي در تالار وحدت روي صحنه برده است. علي سليماني، ولي اله مومني، اسداله بابايي، مهدي اميني و محمد سراج بازيگران اين نمايش هستند و حدود 20 نفر از اعضاي گروه فرم هم در آن نقش آفريني مي كنند.
حسين عالم بخش طراحي صحنه، سعيد ذهني آهنگساز، عبدالرضا كيهاني و جلال خباز دستيار كارگردان اين نمايش هستند. "زخم مدينه" تا دهم تير از ساعت 18 در تالار وحدت روي صحنه است و در ايام شهادت حضرت زهرا (س) نيز به اجراي خود ادامه مي دهد.
نظر شما