به گزارش خبرنگار" مهر" اگر چه سطح رقابتهاي تايلند به جهت كيفي خيلي بالا نبود اما چندان هم پايين نبود ودر هر صورت، نتيجه گيري يك تيم كاملا متحول شده حتي در چنين تورنمنتي، نشان از تفكري نتيجه بخش و قابل اعتماد در تيم ملي دارد. تفكري كه با تكيه بر آن كادر فني به تعدادي بازيكن جوان تر فرصت داده و اين ريسك را كردند تا آنان را براي آينده محك بزنند. تفكري كه به مسابقات تداركاتي فقط از جنبه تداركاتي و با هدفي به مراتب مهمتر از نتيجه گيري توجه كرد و زمانيكه اين هدف با كسب نتايج مطلوب هم همراه شد، هدف كاملتري بدست آمد.
تيم ملي بسكتبال جوان شده ايران درحالي به فينال اين مسابقات رسيد كه تمامي مسابقات خود را در مرحله مقدماتي ونيمه نهايي با نتايجي قابل قبول و اختلافي فاحش به نفع خود پايان داد تا جائيكه تيم چين را (كه البته تيم اصلي اين كشور نبود) در نيمه نهايي 114 بر 48 مغلوب كرد تا در فينال تيم ملي تايلند را ملاقات كند.
اما روي ديگر سكه تفكر حاكم برانتخاب مربيان تيم ملي بود. آنجا كه يك مربي جوان را به عنوان كمك اونيكا انتخاب كرد و هرچند كه با انتقادات زيادي روبه رو شد اما پا عقب نكشيد تا درفاصله اي دو ماه، اولين نتايج اين انتخاب مشخص شود. بدون شك تيم ملي باتفكرات "اونيكا و كماليان" به اين نتايج رسيد و در آينده بهتر هم خواهد شد.
نظر شما