۱۴ تیر ۱۳۸۵، ۱۱:۴۳

مفتي سوريه و روسيه خواستار ممانعت از خونريزي و تقابل اديان شدند

مفتي سوريه و روسيه خواستار ممانعت از خونريزي و تقابل اديان شدند

مفتي روسيه و سوريه در دومين روز از اجلاس رهبران ديني جهان كه در مسكو برگزار مي شود نقش رهبران ديني دنيا در ممانعت از خونريزي و تقابل اديان را مورد تأكيد قرار دادند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از منابع اينترنتي، مفتي اعظم سوريه روز گذشته در اجلاس رهبران ديني جهان در مسكو بر اهميت ايجاد صلح در خاورميانه تأكيد و  از رهبران معنوي دنيا خواست نقش خود را براي ممانعت از خونريزي به نام دين پررنگ تر كنند.

احمد بدر الدين حسون مفتي سوريه گفت: سرزمين مادري عيسي مسيح هر روزه شاهد كشتن افراد بيگاه بسياري است كه اين سرنوشت براي عراق نيز تكرار شد.

مفتي سوريه خواستار خاتمه اشغال فلسطين و عراق و همچنين فرصت دادن به آنها براي ايجاد صلح و روشن كردن چراغ خود رو به جهان شد و افزود: كشورهاي دنيا مي توانند به صورت مسالمت آميز در ميان تمام اديان با يكديگر زندگي كنند.

شيخ حسون از اين اجلاس خواست بيانيه اي صادر كند كه به واسطه آن توليد سلاح هاي كشتار جمعي ممنوع شود.

راوي عين الدين رئيس شوراي مفتيان روسيه شركت كنندگان در همايش جهاني رهبران اديان را به عدم ايجاد فضايي كه منجر به تقابل اديان در جهان مي شود، فرا خواند.

وي گفت: براي تحقق اين امر لازم است مردم در رابطه با سنتهاي ديني كه همگان را به صلح و عشق فرا مي خوانند، آگاهي كامل داشته باشند.

رواي عين الدين همچنين اظهار داشت: تحميل زور چيزي جز عكس العمل متقابل به همراه نخواهد داشت. مهم تربيت نسل آينده با روحيه احترام متقابل است و ما نياز داريم كه اهميت حفظ صلح در جهان را درك كنيم.

رئيس شوراي مفتيان روسيه تصريح كرد: دين هيچگاه به تروريسم دعوت نمي كند.

اين همايش بيش از 200 نفر از نمايندگان ادياني چون كليساهاي ارتدكس، كليساي كاتوليك از واتيكان رهبران كليساهاي ارمني، اتيوپي، قبطي، نمايندگان سازمانهاي يهودي و بودايي و كشورهاي اسلامي را گردهم جمع كرده و از آنجا كه دربرگيرنده جمع كثيري از نمايندگان اديان مختلف است و در روزهاي پيش از نشست گروه هشت برگزار مي شود، از اهميت و جايگاه ويژه اي برخوردار است .

اين همايش راه حل هايي از ديدگاه جوامع ديني در اختيار رهبران سياسي گروه هشت در مواجهه با مشكلات جهاني قرار مي دهد.

اجلاس بين المللي رهبران ديني محور توجه خود را به مبارزه با تروريسم و افراط گرايي، راه حلهايي براي موضوعات مربوط به خانواده و زندگي انسان، راه هاي ترويج تساوي ميان زن و مرد، تربيت اخلاقي جوانان و اقداماتي در راستاي كاهش فقر متمركز مي كند.

اين اجلاس كه تا روز چهارشنبه 14 تيرماه ادامه دارد به مباحثي چون نقش رسانه ها، موضوعات زيست محيطي، گامهايي براي مبارزه با بيماريهاي واگيردار و اعتياد به مخدر، منع گسترش سلاح هاي كشتار جمعي، گفتگوي بين تمدنها توجه خواهد داشت.

کد خبر 348713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha