به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر "محسن بهرامي" - رئيس پژوهشگاه هوافضا در بازديد وزير علوم و معاون پژوهشي وي از اين پژوهشگاه به دستاوردهاي چشمگير صنايع هوافضا بعد از پيروزي انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: حجم فعاليت هاي پژوهشي در زمينه هوافضا بعد از انقلاب، بسيار گسترده بوده و در اين بخش، تحقيقات و توانمندي خود را تا حد زيادي نشان داده و دستاوردهاي اين بخش به بهترين وجه در خدمت نظام بوده است.
وي در ادامه گزارشي از پژوهشگاه هوافضا ارائه كرد و افزود: در سال 1377، اين پژوهشگاه با هدف برقراري ارتباط بين صنعت و دانشگاه تاسيس شد و فعاليت هاي رسمي خود را از سال 1379 آغاز كرد.
پژوهشگاه هوافضا داراي سه پژوهشگاه علوم و فنون هوايي، پژوهشگاه علوم و فنون فضايي و پژوهشكده مديريت، حقوق و استانداردهاي هوافضا است. دكتر بهرامي، پروژه سيمولاتور ثابت ايران 140 و استانداردهاي هوافضايي را دو نمونه از فعاليت هاي اين پژوهشگاه ذكر كرد.
"بهرامي" آمادگي پژوهشگاه را براي پذيرش دانشجوي تحصيلات تكميلي در رشته هوافضا اعلام و پيشنهاد كرد به منظور تشويق و تقويت فعاليت هاي بخش غير نظامي و خصوصي در عرصه هوافضا، جشنواره علمي خواجه نصير الدين طوسي توسط پژوهشگاه برگزار شود.
نظر شما