به گزارش خبرگزاري مهر ، معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر گيلان ، هدف از اجراي اين طرح را ايجاد اطمينان خاطر و تامين امنيت مردم ، سهولت دسترسي آنان به خدمات امداد و نجات و برقراري امنيت در سواحل دريا به منظور كاهش تلفات و صدمات در لحظات اوليه حادثه عنوان كرد.
حسن رجبي گفت: از مجموع 95 پايگاه امداد و نجات ساحلي 15 پايگاه در محدوده طرح سالم سازي دريا و 84 پايگاه در محدوده خارج از طرح سالم سازي دريا و در نقاط كور واقع شده اند و به صورت 12 ساعته از 8 صبح تا 8 شب به مردم خدمات ارائه مي دهند.
وي افزود: در پايگاه هايي كه در داخل طرح سالم سازي دريا قرار دارند 5 نفر متشكل از 3 نفر امدادگر ، يك نفر پزشك يا پرستار و يك نفر راننده آمبولانس حضور خواهند داشت.
رجبي ، تعداد نيروهاي به كارگرفته شده در پايگاه هاي مستقر در خارج از محدوده طرح سالم سازي دريا را يك نفر امدادگر و 2 نفر نجات غريق و يك نفر مامور نيروي انتظامي ذكر كرد.
وي افزود: براي اجراي طرح امداد و نجات ساحلي توسط هلال احمر در محدوده سواحل استان گيلان 30 دستگاه وانت و ميني بوس و 5 فروند قايق موتوري در سواحل مستقر شده اند و طبق برنامه ريزي انجام شده براي هر 5 پايگاه يك قايق موتوري در نظر گرفته شده است.
نظر شما