۱۷ تیر ۱۳۸۵، ۲۰:۵۷

ده ها هزار مغربي در همبستگي با ملت فلسطين تظاهرات كردند

امروز ده ها هزار مغربي در همبستگي با ملت مظلوم فلسطين و محكوميت سياست تروريستي رژيم صهيونيستي و سكوت آمريكا و كشورهاي غربي درقبال كشتار شهروندان فلسطيني تظاهرات كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز، دهها هزار مغربي اعم از گروهها و جريان هاي مختلف سياسي بيش از دوساعت به خيابانهاي رباط آمدند و شعارهايي را عليه چشم پوشي كشورهاي عربي از دفاع از مسئله فلسطين سردادند و حملات رژيم صهيونيستي عليه مردم فلسطين و سياست دوگانه كشورهاي غربي درقبال اسرائيل را محكوم كردند.

خالد السفياني رئيس گروه كاري حمايت از عراق و فلسطين كه خواستار برگزاري اين تظاهرات بود گفت : شمار تظاهركنندگان بيش از 100 هزار نفر است اما يك مسئول امنيتي بلندپايه تعداد تظاهركنندگان را بيش از 50 هزار نفر تخمين زد.

سعد الدين العثماني دبير كل حزب عدالت و توسعه اسلامي ميانه رو گفت : اين پيامي به دولت هاي عربي است كه بايد به سكوت خود پايان دهند و براي مقابله و يا كاهش محاصره و فاجعه انساني درفلسطين اقدام كنند

بيش از 11 روز است كه مردم فلسطين آماج تهاجم وحشيانه ارتش اشغالگر قدس قرار گرفته است و همچنان سازمان هاي مدافع حقوق بشر و سازمان ملل درقبال به خاك و خون كشيده شدن بيش از40 شهروند فلسطيني كوچكترين حركتي از خود نشان ندادند بلكه صرفا خواستار آزادي نظامي صهيونيست شدند.

برخي از شركت كنندگان پرچم هاي فلسطين و مغرب و عكس هاي احمد ياسين رهبر روحاني جنبش حماس را با خود حمل مي كردندو شعارهايي عليه صهيونيست سردادند.

کد خبر 350167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha