۱ مرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۰۹

رئيس مركز ملي اقيانوس شناسي در گفتگوي اختصاصي با مهر:

رشته "مديريت يكپارچه مناطق ساحلي" در دانشگاه هاي ايران راه اندازي مي شود

رشته "مديريت يكپارچه مناطق ساحلي" در دانشگاه هاي ايران راه اندازي مي شود

"مديريت يكپارچه مناطق ساحلي" عنوان رشته اي است كه در آموزش عالي كشورهاي پيشرفته مورد توجه قرار دارد و مركز ملي اقيانوس شناسي در صدد است تا با همكاري سازمان بنادر و كشتيراني و دانشگاه هاي كشور اين رشته را در ايران نيز ايجاد كند.

دكتر "وحيد چگيني" - رئيس مركز ملي اقيانوس شناسي در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: 2 دهه است كه بحث مديريت يكپارچه مناطق ساحلي جهت هماهنگ كردن فعاليت هاي محدوده ساحلي از جنبه هاي متفاوت سياسي، اجتماعي، امنيتي، كشاورزي و صنعتي مورد توجه كشورهاي پيشرفته قرار گرفته و مطالعاتي در اين خصوص انجام شده است.

وي اضافه كرد: اهميت مديريت يكپارچه مناطق ساحلي در آن سطح است كه بحث آن نه تنها مورد توجه كشورهاي پيشرفته قرار گرفته  بلكه كشورهايي نظير مراكش كه چندان هم پيشرفته نيست به پيگيري اين بحث مي پردازند.

رئيس مركز ملي اقيانوس شناسي اظهار داشت: سازمان بنادر و كشتيراني گروهي را تحت عنوان گروه راهبري طرح مديريت يكپارچه مناطق ساحلي ايران تشكيل داده است و يكي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه تربيت مدرس در اين هيأت عضويت دارد.

دكتر "چگيني" افزود: مديريت سواحل رشته اي است كه در خيلي از كشورهاي جهان راه اندازي شده است و در ايران نيز با همكاري مشترك مركز ملي اقيانوس شناسي، سازمان بنادر و كشتيراني و رايزني با اساتيد دانشگاه تربيت مدرس راه اندازي مي شود.

کد خبر 355358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha