به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جمال زاده در مراسم بازدید از دانشگاه پیام نور خاوران در استان فارس گفت: توسعه آموزش عالی، یکی از شاخص های اصلی جوامع توسعه یافته است. چراکه توسعه آموزش عالی موجب ارتقا سطح رفاه اجتماعی و توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشورها می شود.
وی افزود: دانشگاه های امروز دنیا دانشگاه های نسل سوم هستند که به عنوان دانشگاه های کارآفرین عمل کرده و محور اصلی توسعه کشورها بشمار می روند. این دانشگاه ها به دنبال خلاقیت، ایده پردازی و خلق و تولید ثروت از علم هستند.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور تاکید کرد: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی چهار میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مشغول به تحصیل هستند که نسبت به اوایل دوره انقلاب از رشد ۲۵ درصدی برخوردار است.
جمال زاده توسعه کیفی را سرلوحه فعالیت های دانشگاه پیام نور عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور، دانشگاه محرومین بوده و کمترین شهریه را دریافت می کند و این دانشگاه به دلیل آزمون محور و منبع محور بودن بیشترین آمار قبولی را در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارا است بنابراین فارغ التحصیلان آن از توان علمی بالایی برخوردارند.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور، توسعه آموزش ترکیبی را یکی از سیاست های مهم این دانشگاه عنوان کرد و گفت: در این دانشگاه دروس به دو شیوه عادی و الکترونیکی ارائه می شود.
جمال زاده یادآور شد: حدود شش هزار دانشجوی خارجی مقیم کشور در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.
وی عنوان کرد: توسعه رشته های الکترونیکی، پذیرش دانشجویان خارجی و ایجاد مراکز بین الملل در نقاط مرزی از برنامه های اساسی و بنیادی این دانشگاه است.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: برای توسعه دانشگاه نباید تنها به منابع دولتی متکی بود، در ایجاد زیرساخت ها و احداث فضاهای مورد نیاز و حتی تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه های مورد نیاز بایستی از پتانسیل های مردمی و مشارکت خیرین نیز بهره جست.
نظر شما