به گزارش خبرنگار مهر، رسول نامی صبح شنبه در کارگاه آموزشی با موضوع فرآیند آسیب شناسی سوءمصرف موادمخدر و روان گردانها ویژه بانوان طلبه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بهترین و کم هزینهترین کاری که ما میتوانیم انجام دهیم پیشگیری است و به همین دلیل باید این سیاست همواره در دستور کار باشد.
وی افزود: در این راستا نقش روحانیت و طلبه به واسطه جامعه هدف گسترده آنان در زمینه روشنگری و آگاه سازی جامعه نقش اثرگذاری است که باید روز به روز تقویت شود.
جانشین معاون اجتماعی دادگستری سیستان و بلوچستان بیان کرد: در پی برگزاری این دوره ها در صدد افزایش توان افراد هستیم که با حضور در هر جمعی بتوانند مانع گسترش این معذل اجتماعی در جامعه شوند.
وی با اشاره به اینکه مصرف موادمخدر در قشر بانوان رو به گسترش است، بیان داشت: این مسئله باید مورد اهتمام جدی قرار گرفته و اقدامات لازم در راستای ارتقاء آگاهیهای عمومی و افزایش ظرفیتها و توانمندیهای بانوان به عمل آید.
نامی به موضوع سبک زندگی اسلامی و دوری از آسیب های اجتماعی پرداخت و گفت: مبلغان همیشه در تعمیق و گسترش باورهای دینی در جامعه نقش به سزایی دارند، لذا امروز هم باید از ظرفیت حوزه های علمیه و تاثیر پذیری این نهاد در پیشگیری از اعتیاد در جامعه نهایت بهره را ببریم.
وی بیان داشت: امروز باید با تعامل دو طرفه حوزه های علمیه و دانشگاه ها از ظرفیت تبلیغی طلاب اساتید دانشگاهی و ائمه جمعه برای کاهش معضلات اعتیاد استفاده کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، سیستان و بلوچستان جوان ترین استان کشور، به سبب موقعیت مرزی هزار و ۳۰۰ کیلومتری مرز زمینی با کشورهای پاکستان و افغانستان و ۳۴۵ کیلومتر دریای هواره در تهدید پدیده ها شوم قاچاق مواد مخدر قرار دارد.
نظر شما