به گزارش خبرنگار مهر، قطر سی ام بهمن تا دوم اسفند میزبان رقابتهای داخل سالن آسیا در رشته دوومیدانی بود. مسابقاتی که تیم ملی دوومیدانی ایران هم با ترکیب رضا قاسمی و حسن تفتیان (۶۰متر)، سجادهاشمی آهنگر و مهدی زمانی (۴۰۰متر)، مصطفی ابراهیمی (۸۰۰متر)، حسین کیهانی (۱۵۰۰ متر)، میلاد سیار(۶۰متر بامانع)، جلیل توماج (هفتگانه)، کیوان قنبرزاده و محمدرضا وظیفه دوست(پرش ارتفاع)، میلاد دریساوی( پرش سه گام)، علی ثمری و محمدحسین اسکندری( پرتاب وزنه) در بخش مردان و سپیده توکلی (پنجگانه)،فرزانه فصیحی (۶۰ متر)، مریم طوسی ( ۶۰ متر و ۴۰۰ متر)، لیلا رجبی( پرتاب وزنه) و الناز کمپانی( ۶۰ متر بامانع) در بخش بانوان عازم این مسابقات شد.
پیش از آغاز رقابتها کیهانی رئیس این فدراسیون که به تازگی مشکل مربی المپیکی ها به ویژه احسان حدادی را حل کرده است پیش بینی کسب ۵ مدال(همچون دوره گذشته) را برای این رویداد آسیایی کرد.پیش بینی ای که حالا با کسب ۶ مدال حتی پا را فراتر از واقعیت گذاشته است.
شش مدال دوومیدانی در این دوره از مسابقات عبارت است از:
حسن تفتیان مدال طلای دوی ۶۰ متر
رضا قاسمی مدال نقره دوی ۶۰ متر
سپیده توکلی مدال نقره پنجگانه
دوی ۴ در ۴۰۰ متر بانوان(مریم طوسی ، سپیده توکلی ، فرزانه فصیحی و الناز کمپانی) مدال نقره
دوی ۴ در ۴۰۰ متر امدادی (مهدی زمانی ، سجاد هاشمی ، مصطفی ابراهیمی و رضا قاسمی) مدال نقره
مصطفی ابراهیمی مدال برنز دو ۸۰۰ متر
در این میان شاید ناکامی لیلا رجبی بانوی المپیکی این مسابقات و عدم مدال آوری وی زنگ هشداری برای ورزش مادر بود چرا که فرصت زیادی تا آغاز رقابتهای المپیک ریو باقی نمانده است. مریم طوسی نیز به جز دوی ۴ در ۴۰۰ متر فرصت مدال آوری در ماده دیگری را بدست نیاورد.
اما سپیده توکلی که برای طلای این رقابتها هدف گذاری کرده بود و البته با کسالت راهی قطر شده بود به نقره قناعت کرد.
سرعتی های ایران در عوض خیلی خوب نتیجه گرفتند. ایران که به تازگی روی دوی سرعتی در المپیک هم حساب ویژه ای باز کرده با کسب دو مدال انفرادی دوی ۶۰ متر نشان داد که حرف های زیادی در این ماده برای گفتن دارد.
دوی ۴ در ۴۰۰ متر نیز هم در بخش بانوان و هم آقایان درخشان ظاهرشد و دو مدال به جمع مدالهای کاروان کشورمان اضافه کرد.
آنچه بیش از همه چیز به نظر می آید حرکت رو به جلوی دوومیدانی ایران است.حرکتی که اگر وعده اسپانسر رئیس فدراسیون دوومیدانی هم به صورت کامل محقق شود نقطه عطفی در یان رشته پایه و مادر پرمدال خواهد بود.
نظر شما