مراد شیخ ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کشور ایران و از جمله استان کرمانشاه دارای شرایط خاصی به لحاظ جنگلی و مرتعی بوده و با توجه به نقش این عرصه های طبیعی در جلوگیری از فرسایش خاک و تولید آب و اکسیژن حفاظت از این جنگل ها و مراتع ضروری است.
وی سرانه جنگل در کشور را ۲ هزار متر مربع برای هر نفر عنوان کرد و افزود: این در حالی است که این سرانه در کشورهای جهان به بیش از ۷ هزار متر مربع می رسد.
مدیر کل حفاظت منابع طبیعی استان کرمانشاه لزوم حفاظت از جنگل ها با توجه به این موضوع را مورد تاکید قرار داد و گفت: این امر جز با مشارکت و همراهی مردم محقق نخواهد شد.
شیخ ویسی تصریح کرد: رویکرد دولت نیز همین است که در قالب طرح های جنگل داری و مرتع داری چند منظوره حق بهره برداری از این عرصه ها را به خود مردم واگذار کرده و مردم از این عرصه ها حفاظت کنند و ظرفیت های این عرصه ها از سوی آنان مورد استفاده قرار بگیرد.
وی توسعه جنگل کاری را یکی از دیگر از برنامه های منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: جنگل کاری اقتصادی به ویژه با مشارکت مردم و کاشت نهال های مثمر از جمله مواردی است که در این راستا مورد توجه قرار دارد.
شیخ ویسی ازشناسایی ۱۰۰ هزار هکتار عرصه طبیعی در استان و آمادگی برای واگذاری این عرصه ها خبر داد و گفت: نهال مورد نیاز نیز برای کاشت در این عرصه ها در اختیار مردم قرار می گیرد که نیاز آبی کمی دارند و پس از چند سال نگهداری به یک جنگل مثمر تبدیل خواهد شد.
مدیر کل حفاظت منابع طبیعی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: جنگل کاری در حاشیه شهر و پیگیری ایجاد بوستان های روستایی نیز در دستور کار است که در نتیجه بتوانیم فضای سبز مناسبی در سطح استان داشته باشیم.
نظر شما