خبرگزاری مهر، گروه استانها - فاطمه محمدی: پیکارهای انتخاباتی نفسهای آخر را میکشد و چند قدم مانده تا کاندیداهای برگزیده مردم به مجلس برسند و بر صندلیهای سبز بهارستان تکیه بزنند و این که آیا آن زمان این وعده و وعیدها، نذر و نیازها و عهد و پیمانها با خدا و مردم را به خاطر میآورند یا نه را فقط خدا میداند.
صدای نفسهای رو به پایان تبلیغاتی در ایران تند تند به گوش میرسد از بنرها و بروشورها و ستادهای فعال شده ۸۰ کاندیدای مجلس شورای اسلامی قم مشخص است که این شهر باری را حمل میکند که قرار بر این است که ۷ اسفند بر زمین بگذارد.
از روز پنجشنبه که تبلیغات رسمی کاندیداها آغاز شد شهر قم هم مانند سایر شهرهای ایران شور و حال انتخاباتی خاصی به خود گرفته و چند روز است که این تبلیغات و فعالیتها در شهر پررنگتر دیده میشود و در خیابانها بخصوص خیابانهای اصلی نوجوانان بروشور و عکس پخش میکنند و روی زمین نیز برگههای تبلیغاتی ریخته شده است.
برخی کاندیداها با عکسهای سیاه و سفید و برخی رنگی و با کاغذهای گلاسه به معرفی خود پرداختهاند.
در قم بیشتر کاندیداها به منظور تبلیغ و سخنرانیهایشان از مساجد و حسینیهها و برای ستادهایشان از مغازههای خالی در جاهای پر رفتوآمد استفاده میکنند.
استان قم ۷۶۸ هزار و ۷۳۰ نفر واجد شرایط رأی دادن دارد
در استان قم ۷۶۸ هزار و ۷۳۰ نفر واجد شرایط رأی دادن میتوانند از میان ۸۰ کاندیدای مجلس شورای اسلامی سه نفر را به خانه ملت و از میان سه نفر کاندید مجلس خبرگان یک نفر را راهی این مجلس کنند.
آنچه در ادامه میآید، گفتگو با برخی از اعضای این خانواده ۷۶۸ هزار نفری است که میتوانند در انتخابات این استان شرکت کنند.
اگر رأی ندهیم و یا اصلح انتخاب نشود کسانی که صلاحیت ندارند وارد نظام میشوند و قانونگذار برای ما خواهند شد
از زینب سادات موسوی علوی یکی از طلاب مدرسه علمیه آمنه در مورد حضور در انتخابات سئوال کردم وی در پاسخ گفت: به دلیل این که نظام ما مردمسالار و بر پایه رأی مردم است اگر در رأی دادن کوتاهی و سهلانگاری شود پایههای این نظام مردمسالار سست خواهد شد.
وی افزود: تعداد بالای آرای مردم نشانه مقبولیت نظام است و هر چه مقبولیت بیشتر باشد قدرت نظام ما بیشتر خواهد شد.
موسوی علوی گفت: اگر رأی ندهیم و یا اصلح انتخاب نشود کسانی که صلاحیت ندارند وارد نظام میشوند و قانونگذار برای ما خواهند شد.
وی تصریح کرد: از آنجایی که ما موافق نظام و خواستار پابرجا بودن نظام هستیم و عاشق رهبر، حتماً در صحنه حضور خواهیم داشت و با رأیهای خود تو دهانی محکمی به آمریکا خواهیم زد.
رقیه اسحاقی دیگر طلبه این مدرسه نیز گفت: بله رأی میدهم زیرا تکلیف الهی است و میخواهم در سرنوشت و پیشرفت کشورم سهیم باشم و نماینده اصلح را انتخاب کنم.
یکی از شهروندان قم نیز در پاسخ سئوالم گفت: خیر، شرکت کردن من پای صندوقهای رأی زمانی درست است که سودی را برای مملکت و خودم داشته باشد نه اینکه کاندیدای مورد نظر من رد صلاحیت شود.
در همهجا پشتیبان ولایت فقیه هستیم
فرد دیگری که نخواست نامش نوشته شود در پاسخ به این سئوال که آیا شما در انتخابات شرکت خواهید کرد؟ گفت: حتماً شرکت میکنم زیرا در ایران ولایت فقیه حاکم است و ولایت پذیری و ادعای پشتیبانی از ایشان در این جا معنا پیدا میکند.
وی اضافه کرد: انتخابات یک تکلیف الهی است که ما باید با بصیرت و هوشمندی در آن شرکت کنیم و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند کسانی هم که با نظام مخالف هستند در انتخابات شرکت کنند و در اینجا بحث از گروه یا قشر خاصی نیست همه باید در این انتخابات شرکت کنند تا به دشمنان اعلام کنیم که در همهجا پشتیبان ولایت فقیه هستیم و در صحنه حضور داریم.
این زحمتها و سختیها را همه ملت ایران متحمل شدند تا دین اسلام و دیانت باشد و فرزندانمان دینی و اسلامی بزرگ شوند
فرد دیگر که خانمی حدود ۴۰ ساله بود نیز در خصوص شرکت در انتخابات گفت: بله، به خاطر حفظ حکومت اسلامی و دفاع از خون شهیدان و حمایت از ولیفقیه در انتخابات شرکت میکنم زیرا هماکنون وقت عملی کردن این شعار است که ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند.
وی ادامه داد: ما برای این کشور خونها دادیم فرزندانی که برای خانوادههایشان و ملت ایران بسیار ارزشمند بودند و زحمتها کشیده شده ما سختیهای ابتدای انقلاب و زمان جنگ را فراموش نکردیم
وی اضافه کرد: این زحمتها و سختیها را همه ملت ایران متحمل شدند تا دین اسلام و دیانت باشد و فرزندانمان دینی و اسلامی بزرگ شوند.
شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و ملی ماست
همچنین زینب دانیالی دانشجوی ارشد علوم سیاسی دانشگاه قم نیز گفت: من در انتخابات شرکت میکنم زیرا وظیفه شرعی و ملی ماست احساس مسئولیت میکنیم و تکلیف واجبی برای خود میدانم زیرا هر یک از ما به خاطر وطن و مملکت خود در این جامعه نقشی داریم که باید به بهترین وجه ایفا کنیم.
وی افزود: آمریکا و کشورهای مخالف ایران به ما میگویند در این انتخابات شرکت نکنیم ما هم طبق فرموده رهبری خلاف خواسته آنان عمل خواهیم کرد زیرا لزومی ندارد که آنان در انتخابات ما دخالت کنند.
دانیالی ادامه داد: اگر قرار باشد کسی آینده کشور ایران را بسازد جوانان کشور ما هستند که این کار را انجام دهند نیازی به دخالت بیگانگان در سرنوشت یک کشور دیگر نیست زیرا عقل حکم میکند که اگر در هر کاری سودی نباشد هیچکس در آن دخالت و صرف هزینه نمیکند.
نظر خانمی که بچه به بغل با همسرش به عکسهای انتخاباتی روی برد نگاه میکرد را نیز جویا شدم پرسیدم آیا شما رأی میدهید؟ گفت: بله چرا رأی ندهم؟ برای حفظ نظام و کشور و در جهت صحبتهای مقام معظم رهبری حتماً رأی خواهم داد.
چون من رأی اولی هستم و دیگر وارد اجتماع شدم خیلی دوست دارم در سرنوشت کشورم دخیل باشم
از خانمی که شاهد گفتگوی ما و دانشجوی سال اول دانشگاه فرهنگیان بود سئوالم را پرسیدم، او نیز گفت: بله، چون من رأی اولی هستم و دیگر وارد اجتماع شدم خیلی دوست دارم در سرنوشت کشورم دخیل باشم و وظیفه خود میدانم که در انتخابات شرکت کنم و تمام پرسمانهای دانشجویی دانشگاهمان را هم شرکت کردم.
از آقای رهگذری نیز که در خیابان بود در مورد حضورش در انتخابات پرسیدم، وی گفت: بله، برای این که در انتخاب نمایندگان کشورم نقش داشته باشم و بهعنوان فردی که در جامعه زندگی میکنم بر خود لازم میدانم رأی دهم.
وی افزود: در جهت ادامه راه کسانی که رفتند و جانشان را برای مملکت فدا کردند من هم در این برهه از زمان که این وظیفه برایم تعریف شده خودم را کنار نمیکشم و مشارکت میکنم.
خانم کبری وفایی کارمند یکی از ادارات قم نیز در این گفتگو شرکت کرد و گفت: رهبری وظیفهای را در خصوص شرکت حداکثری در انتخابات به ما ابلاغ کردند و ما باید به دشمنان نشان دهیم که نسبت به سرنوشت خود بیتفاوت نیستیم و نمیگذاریم افرادی که منافع خودشان را پیگیری میکنند برای ما تصمیم بگیرند.
به فردی رأی دهیم که به اعتقاداتمان نزدیکتر باشد
دانشجوی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی دانشگاه آزاد قم هم در این گفتگو شرکت کرد و گفت: رأی میدهم برای این که کسانی را که دوست دارم سرکار بیایند مردم کشور و مملکتم را دوست دارم میخواهم در انتخاب نمایندگان مجلس سهیم باشم.
وی افزود: حالا که این حق به ما داده شده باید از آن استفاده کنیم و نمایندهای که میشناسیم روی کار بیاید و به فردی رأی دهیم که به اعتقاداتمان نزدیکتر باشد.
همه مردم به این امید رأی میدهند که کاندیداهای منتخب سر قول خود باشند و وعدههایی را که دادهاند را فراموش نکنند
از یک خانم خانهدار نیز در خصوص شرکت در انتخابات پرسیدم وی گفت: همیشه رأی میدادم اما امسال انگیزهام نسبت به دفعات پیش به دلیل عقب ماندگیهای کشور کمتر شده است.
از وی پرسیدم فکر نمیکنید عقب ماندگیها به این دلیل بوده که فرد اصلح را انتخاب نکردیم؟ وی گفت: چرا، فکر میکنم به همین خاطر بوده اما هنوز تصمیم درستی نگرفتهام.
رأی میدهیم تا کسانی انتخاب شوند که به نفع مردم و آینده فرزندانمان عمل کنند
فردی که خود را دبیر علوم اجتماعی یکی از دبیرستانهای قم معرفی کرد نیز در پاسخ به این سئوال که آیا برای دو انتخابات پیش روی ایران رأی میدهید؟ گفت: بله، چرا رأی ندهم؟ رأی دادن ما دلایل مختلف دارد، سرنوشت مملکت و در واقع خود ما به رأی دادن در انتخابات بستگی دارد. رأی میدهیم تا کسانی انتخاب شوند که به نفع مردم و مملکت و آینده فرزندانمان عمل کنند و در این جهت آینده خوبی را رقم بزنند.
همه مردم به این امید رأی میدهند که کاندیداهای منتخب سر قول خود باشند و بعد که با رأی ما وارد مجلس شورای اسلامی میشوند وعدههایی را که دادهاند را فراموش نکنند و قولهایی را بدهند که در توانشان باشد.
مردم ایران با تمام مشکلاتی که وجود دارد از قبیل گرانی و بیکاری، همیشه در صحنه حاضر هستند به این امید که بلکه کسانی روی کار بیایند که به منظور برطرف کردن مشکلها راه حلی را ارائه دهند و مملکت را سامان دهند و بر سر عهدهایشان با مردم باقی بمانند.
نظر شما