به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا طلوعی ظهر یکشنبه در اولین جشنواره و نمایشگاه ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: از زمان اجرای طرح تحول سلامت شاهد افزایش آمار زایمان طبیعی در بیمارستانها بودیم به طوری که طبق آمار ۳۰ هزار زایمان طبیعی دراین مدت در استان اصفهان انجام گرفته است.
وی بیان داشت: این در حالی است که آمار سزارین در بیمارستانهای دولتی اصفهان به ۲۶ درصد رسیده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: ۱۷ بلوک زایمانی در بیمارستانهای سراسر استان در طول مدت اجرای طرح تحول سلامت بازسازی، نوسازی و تجهیز شده است.
وی گفت: باید با قدرت و جدیت کافی زایمان بدون درد را برای مادران فراهم و آموزش های لازم پروسه یک زایمان فیزیولوژیک را برای تمام مادران در طول زمان بارداری داشته باشیم که مادران باردار با آگاهی کامل برای انجام زایمان طبیعی آماده باشند.
طلوعی اعلام کرد: در اجرای طرح تحول نظام سلامت به طور ویژه به بحث مادران باردار پرداخته شده و خدمت رسانی به آنها در قالب ترویج زایمان طبیعی، رایگان شدن زایمان طبیعی، کاهش زایمان های سزارین و ارتقای تجهیزات و نوسازی بلوک های زایمانی، انجام گرفته است.
وی گفت: از مظاهر وجود عدالت در هر جامعه ای توجه به قشر آسیب پذیر به خصوص حمایت از زنان باردار و مادران و ارائه خدمات به آنها قبل، حین و بعد از دوران بارداری است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این همایش به نکات و فواید فرزند آوری از دیدگاه اسلام و روایات پرداخت و گفت: بالاترین مقامی که خداوند بزرگ و دین مبین اسلام برای زنان در نظر گرفته، مقام مادر شدن است و همچنین یکی از شاخصه های یک زن در اسلام، مادر شدن، زیاد فرزند آوری و تربیت صحیح فرزندان است.
حجت الاسلام و المسلمین جوادی افزود: در بحث اولاد و فرزند آوری، تاکید دین اسلام بر این امر به اندازه ای است که نبض سلامت جامعه را در دستان مادران و زنان پاکدامن جامعه برای تربیت صحیح فرزندان، یاد کرده است به طوری که جامعهای میتواند سالم باشد که مادرانش بتوانند تربیت خوبی را برای فرزندان خود داشته باشند.
وی اجزای تشکیل دهنده پایه های فرهنگی، دینی و اعتقادی جامعه را در دست مادران عنوان کرد و گفت: فرزندی که در آغوش گرم مادر شیر می خورد، آرامش، اخلاق و تمامی خوی و منش مادر را دریافت می کند.
نظر شما